Categorii
Intrebari de la cititori

Nu am avut diriginte de santier. Cum fac receptia constructiei?

Buna ziua, ce facem in conditiile noii legi care impune prezenta obligatorie a dirigintelui de santier si a cartii tehnice, in cazul in care casa e deja gata si nu am avut diriginte in timpul constructiei? Ce solutii exista in acest caz, care este procedura corecta si legala? Multumesc.


Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Nu am avut diriginte de santier. Cum fac receptia constructiei?

4 răspunsuri la “Nu am avut diriginte de santier. Cum fac receptia constructiei?”

Ai fost la ISC si ai dat casa in constructie cand? Daca de la inceputul anului nu iti dadeau voie sa incepi fara diriginte si tehnic. Daca mergi acum este bine.
Noua lege a tinut cateva luni, iar acum s-a abrogat. Nu mai este nevoie de diriginte si proiect tehnic.

Dl. Vali va rog sa oferiti mai multe detalii privind eliminarea dirigintilor de santier. Eu am dat o cautare in Google si nu am gasit nimic. Aveti cumva cunostinta care este actul normativ. Multumesc.

Mergeti la ISC (Institutul de Stat in Constructii) pe raza judetului unde faceti constructia si intrebati. Mie dirigintele de santier mi-a spus de abrogarea legii. Stiu pe cineva care a fost de curand la ISC sa dea casa in constructie si l-au sfatuit sa-si ia diriginte.. nu obligat. Depinde la ce inspector nimeriti. Daca chiar nu reusiti fara..si nu cunoasteti nici un diriginte intrebati arhitectul dumneavoastra, sau la primarie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *