Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Nu am avut diriginte de santier. Cum fac receptia constructiei?


Buna ziua, ce facem in conditiile noii legi care impune prezenta obligatorie a dirigintelui de santier si a cartii tehnice, in cazul in care casa e deja gata si nu am avut diriginte in timpul constructiei? Ce solutii exista in acest caz, care este procedura corecta si legala? Multumesc.


Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Nu am avut diriginte de santier. Cum fac receptia constructiei?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

marinel in mai 22nd, 2017

BUNA ZIUA
Contactati un diriginte de santier.
STIMA

Vali in mai 25th, 2017

Ai fost la ISC si ai dat casa in constructie cand? Daca de la inceputul anului nu iti dadeau voie sa incepi fara diriginte si tehnic. Daca mergi acum este bine.
Noua lege a tinut cateva luni, iar acum s-a abrogat. Nu mai este nevoie de diriginte si proiect tehnic.

Monica in mai 29th, 2017

Dl. Vali va rog sa oferiti mai multe detalii privind eliminarea dirigintilor de santier. Eu am dat o cautare in Google si nu am gasit nimic. Aveti cumva cunostinta care este actul normativ. Multumesc.

Vali in mai 29th, 2017

Mergeti la ISC (Institutul de Stat in Constructii) pe raza judetului unde faceti constructia si intrebati. Mie dirigintele de santier mi-a spus de abrogarea legii. Stiu pe cineva care a fost de curand la ISC sa dea casa in constructie si l-au sfatuit sa-si ia diriginte.. nu obligat. Depinde la ce inspector nimeriti. Daca chiar nu reusiti fara..si nu cunoasteti nici un diriginte intrebati arhitectul dumneavoastra, sau la primarie

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii