Categorii
Intrebari de la cititori

Oferta manopera la rosu doua blocuri D + P + 6, Bucuresti

As dori o oferta pentru manopera la rosu a doua blocuri D + P + 6, 600 mp fiecare amprenta, langa Cartierul Militari, sector 6, Bucuresti. Ofer maxim 35 euro / mp.


Intrebare de la Suditu, pe adresa redactiei: Oferta manopera la rosu doua blocuri D + P + 6, Bucuresti.

6 răspunsuri la “Oferta manopera la rosu doua blocuri D + P + 6, Bucuresti”

Buna ziua ,ma intereseaza o colaborare buna .AS dori sa vad planurile constructiei ,sa discutam despre manopera ,sa putem stabili exact.Va putem asigura de seriozitate ,calitate,termen de executie. cu respect astept sa fiu contactat pe 0745558307

Buna seara!

Sunt interesat de o colaborare cu dumneavoastra. Puteti trimite planurile la adresa de e-mail: yoyotymspedition@yahoo.com si dupa aceea sa discutam despre manopera. Asiguram seriozitate. Ma puteti contacta la nr. tel: 0774/456013

Buna ziua.

Solicit trimitea planului integral (Structura -Arhitectura) in ideea unei colaborări pentru execuția ambelor proiecte.
Pentru început execuția fiecăruia se va realiza in faza de ROȘU, ulterior vom discuta și analiza o nouă oferta pentru finisaje.

Cu stima: Marius (Construct)
Email: cennt2006@yahoo.com
Telefon: 0742737334

D+P+6 pentru 35 de euro pe m2 inseamna munca la negru.
Presupunand ca sunt de acord cu pretul impus de tine, ar rezulta ca transportul materialelor ma costa ~6.8 euro/mp. Mai raman 28.2 euro/mp.
Dupa care 28.2 euro/m.p, prin impozitul indirect de tva 5% ar insemna 26.79 euro/mp.
Dupa care taxele si impozitele aferente salariilor ar fi ~37% adica ar ramane 26.82 euro/m2
Scadem indirectele si profitul ~ 10% ceea ce ne-ar da un 24 euro/m2. Net. Apoi, aplicam cota de 16% impozit si avem un net per muncitor de ~20 euro/m2. Avem in balanta 20 de euro vs 33 de euro,, pretul euro/m2 fiscalizat. Cine crezi ca ar veni sa lucreze la tine la lucrare? Desigur ca ar veni oameni care au acest mecanism de munca la negru foarte bine pus la punct. Din fericire pentru tine si pentru ofertanti, nu exista in Romania sindicate care sa te manance pe paine. Sper ca fiscul sa te identifice si pe tine si pe subcontractorii tai. Nu faci decat sa perpetuezi o stare de subzistenta pentru meseriasi si va vaitati ca nu exista forta de munca secializata in Romania.
Pretul oferit de tine este clar sub asteptarile minime ale unui meserias. Acel meserias are nevoi si tu, prin pretul oferit, nu cerut prin oferta, il condamni la subzistenta. Bineinteles ca vei gasi „patroni” „binevoitori” sa se agate de oferta ta. Nu ai face altceva decat sa rostogolesti saracia. Sunt sigur ca elementarele costuri de protectia muncii nici nu le-ai luat in calcul in cei 35 de euro/mp, asa cum nu ai luat in calcul nici macara pentru transportul materialelor. Halal de tine Suditu contractor.
Pretul oferit este cu muuuuuuuuuuult sub cerintele unei firme obligate sa respecte drepturile salariatilor in conditiile respectarii 100% a legislatiei. Cei care va avantati in a lua aceasta lucrare imi arata ca sunteti disperati, pungasi. Ii furati pe proprii oameni. Si furati si soicetatea in care traiti. Halal de voi toti!

Am gresit mai sus la baza de calcul. Astfel, dupa impozitarea muncii mai raman ~20 euro/mp. Prin calcul progresiv se ajunge la un net de 18 euro/mp net. Adica 82 lei. Este mult mai putin decat pretul pietei de 35 de euro/m2, adica aproape la jumatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *