Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Oferte pret garaj BCA cu acoperis in Giurgiu


Doresc oferte de pret pentru construirea unui garaj din BCA, 6×4 dimensiuni interioare, acoperis cu tabla gen Lindab, intr-o apa, spatiu pentru o usa de acces intr-o laterala si poarta de 3 m, inalta de 2,1 m. Doar manopera, inclusiv placa / fundatie, dar nu ma deranjeaza si oferte complete. Amplasament: municipiul Giurgiu.


Intrebare de la Viorel, pe adresa redactiei: Oferte pret garaj BCA cu acoperis in Giurgiu.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Giurgiu:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Calin in mai 9th, 2017

Salut
Pretul este de 35 euro m2 manopera la rosu
0764454360

Vali in mai 12th, 2017

As dori sa stiu locația,ne putem înțelege. Stima! 0799487619

Viorel in mai 13th, 2017

@Calin: Vă mulțumesc mult pentru interesul acordat! Observ că sunteți foarte activ pe forum, cu oferte pentru multiple lucrări, și mă bucură acest lucru. Aș dori în măsura timpului dumneavoastră liber, detalierea concretă a lucrărilor care intră în prețul ofertat de dvs. De asemenea, aș fi interesat în vizionarea unor lucrări efectuate de firma/echipa dumneavoastră. Aștept detalii la AMAVIO2004@gmail.com
Cu respect!
@Vali: Lucrarea este în municipiul Giurgiu. Vă rog, în măsura în care puteți, să vă racordați răspunsurile acelorași cerințe cu cele din postul pentru dl. Calin. Cu stima!
@Calin & Vali: pentru detalii, nu ezitați să mă contactați.

Viorel in mai 19th, 2017

Mda, fără răspunsuri până în prezent, cam ăsta e nivelul… Dacă nu faci rabat de la calitate și știi ce să ceri, dispar toți. Nu-i bai, o să îi promovez și eu peste tot. Mai am un client pe OLX (abautor, afumător etc., mare reclamă, mare) care, la fel, când i-am adresat aceleași cerințe, a dispărut…

Vali in mai 19th, 2017

Nu va pot face o oferta concreta daca nu am detalii…v.am lăsat număr de telefon sau adresa de mail valicalin80@gmail.com detalii pe etape,cați stâlpi,cat sa fie fundația,la roșu sau finisat,acoperiș cu saceac sau fara,ce terasament (pământ sau spart la beton), toate astea necesita un anumit timp in cazul meu care sunt platit la lucrare necesita bani,nu o fac singur…cu respect!

Viorel in mai 26th, 2017

@Vali: Aveți dreptate în privința detaliilor, dar nici măcar alte lucrări în Giurgiu nu ați mai executat?

Viorel in ianuarie 6th, 2018

Gata, a ieșit în sfârșit proiectul, așa că putem anima topicul
Sunt în negocieri cu o echipă de meseriați din nordul județilui, adventiști, dar dacă mai sunt persoane, în sensul de echipe, interesate să execute construcția, rog să lase reply aici.
Pentru eventuali doritori, pun la dispoziție elementele structurale ale proiectului, dar insist pe respectarea solicitărilor anterioare, respectiv nu vreau aruncat un preț pe metru pătrat și atât, fără detalii concrete sau exemple de lucrări anterioare.
Locație: Giurgiu, Șoseaua Alexandriei, terenul: pământ, deci nu e vorba de spart betoane…

Viorel in ianuarie 7th, 2018

De fapt, ultima a ieșit autorizația de construcție, având la bază proiectul și restul documentației depuse.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii