Categorii
Intrebari de la cititori

Oferte pret garaj BCA cu acoperis in Giurgiu

Doresc oferte de pret pentru construirea unui garaj din BCA, 6×4 dimensiuni interioare, acoperis cu tabla gen Lindab, intr-o apa, spatiu pentru o usa de acces intr-o laterala si poarta de 3 m, inalta de 2,1 m. Doar manopera, inclusiv placa / fundatie, dar nu ma deranjeaza si oferte complete. Amplasament: municipiul Giurgiu.


Intrebare de la Viorel, pe adresa redactiei: Oferte pret garaj BCA cu acoperis in Giurgiu.

8 răspunsuri la “Oferte pret garaj BCA cu acoperis in Giurgiu”

@Calin: Vă mulțumesc mult pentru interesul acordat! Observ că sunteți foarte activ pe forum, cu oferte pentru multiple lucrări, și mă bucură acest lucru. Aș dori în măsura timpului dumneavoastră liber, detalierea concretă a lucrărilor care intră în prețul ofertat de dvs. De asemenea, aș fi interesat în vizionarea unor lucrări efectuate de firma/echipa dumneavoastră. Aștept detalii la AMAVIO2004@gmail.com
Cu respect!
@Vali: Lucrarea este în municipiul Giurgiu. Vă rog, în măsura în care puteți, să vă racordați răspunsurile acelorași cerințe cu cele din postul pentru dl. Calin. Cu stima!
@Calin & Vali: pentru detalii, nu ezitați să mă contactați.

Mda, fără răspunsuri până în prezent, cam ăsta e nivelul… Dacă nu faci rabat de la calitate și știi ce să ceri, dispar toți. Nu-i bai, o să îi promovez și eu peste tot. Mai am un client pe OLX (abautor, afumător etc., mare reclamă, mare) care, la fel, când i-am adresat aceleași cerințe, a dispărut…

Nu va pot face o oferta concreta daca nu am detalii…v.am lăsat număr de telefon sau adresa de mail valicalin80@gmail.com detalii pe etape,cați stâlpi,cat sa fie fundația,la roșu sau finisat,acoperiș cu saceac sau fara,ce terasament (pământ sau spart la beton), toate astea necesita un anumit timp in cazul meu care sunt platit la lucrare necesita bani,nu o fac singur…cu respect!

@Vali: Aveți dreptate în privința detaliilor, dar nici măcar alte lucrări în Giurgiu nu ați mai executat?

Gata, a ieșit în sfârșit proiectul, așa că putem anima topicul
Sunt în negocieri cu o echipă de meseriați din nordul județilui, adventiști, dar dacă mai sunt persoane, în sensul de echipe, interesate să execute construcția, rog să lase reply aici.
Pentru eventuali doritori, pun la dispoziție elementele structurale ale proiectului, dar insist pe respectarea solicitărilor anterioare, respectiv nu vreau aruncat un preț pe metru pătrat și atât, fără detalii concrete sau exemple de lucrări anterioare.
Locație: Giurgiu, Șoseaua Alexandriei, terenul: pământ, deci nu e vorba de spart betoane…

De fapt, ultima a ieșit autorizația de construcție, având la bază proiectul și restul documentației depuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *