Categorii
Intrebari de la cititori

Pareri camere si sisteme de supraveghere pentru o casa

Nu stiu daca s-a mai intrebat asta pe aici, dar am urgent nevoie de ajutor. Caut pareri despre camerele de supraveghere pentru ca mi-a fost sparta casa de la tara de 4 ori in decursul ultimelor 2 luni si vreau sa-l prind pe hot pentru ca politia locala nu pare sa fie impresionata de pagubele mele.


Am vazut pe net mai multe sisteme de supraveghere si una are mai multe impresii si review-uri pozitive, la un pret oarecum rezonabil.
Nici nu prea am un termen de comparatie, dar ideea ca mie mi-ar trebui vreo 4, maxim 5 camere ca sa acopar toate zonele de acces spre casa. Intrebarile mele sunt urmatoarele:

– Mai am nevoie si de alte piese ca sa pot conecta un sistem de supraveghere video si daca da, care sunt?
– Camera asta zice ca ar fi wireless. Asta inseamna ca nu trebuie trase cabluri sau ca trebuie sa o conectez la un router de internet?
– Imaginile filmate cu camera de supraveghere unde se inregistreaza?

Chiar nu ma pricep la echipamentele de supraveghere video, va rog sa nu radeti de intrebarile mele, dar sunt intr-o situatie in care nu-i doresc nimanui sa se afle, asa ca sper sa primesc cat mai multe sfaturi si pareri pe tema asta si sa-l prind pe cel care imi tot sparge casa.

Intrebare de la Stefan, pe adresa redactiei: Pareri camere si sisteme de supraveghere pentru o casa.

6 răspunsuri la “Pareri camere si sisteme de supraveghere pentru o casa”

Cel mai eficient antifurt este un caine bun …eu asa ceva am …si tine hotii departe…locuiesc in cel mai rau cartier din oras …si nici ca imi pasa de cind il am pe BASHTAN …ciobanesc german de 40 kg.Ce prinde rupe ..

Nu locuim permanent la casa de la tara si nu am cum sa ingrijesc un caine. Uneori ajungem saptamanal, dar se intampla sa reusim sa mergem acolo si o data la 2 sau 3 saptamani, iar iarna chiar mai rar. Asa ca un sistem de supraveghere cu camere video e singura optiune pe care o vad potrivita dupa parerea mea.

Va dau numarul electricianului care mi a montat mie camerele si sistemul la casa
Sunati l si spuneti i ca aveti numarul de la Catalin Suceava .
FLORIN -0756 554076
Trebuie sa aveti internet , un router si sistemul sa il cumparati . El contine camerele, unitatea de hard disc si setarile pe internet cu alocare user.
Camerele sunt de top ,vad si inregistreaza si noaptea si duc pana la ~ 3 saptamani de inregistrari .
De cand mi am pus camerele mesterii nu mai au pe ce pune mana . 🙂
Totul se vede ca la NASA . 🙂
RECOMAND !

In plus sa fie sistem dual sau minim pe cartela gsm (asta daca i-ti taie cablu) si un UPS cat mai mare de putere asta pentru cand nu o sa ai curent electric.

Va multumesc tuturor pentru pareri si sfaturi. O sa i se transmit prietenului meu care este electrician si o sa hotaram impreuna ce varianta vomalege in cele din urma. Eu speram sincer sa fiu sa aflu si niste marci mai bune sau niste seturi complete, kituri de supraveghere, ca sa-mi fie mai usor sa aleg. Ce sa-i faci, asa e cand esti complet afon intr-un domeniu, orbecai 🙂

Doamna Anuta, va multumesc pentru contactul electricianului dvs dar casa mea de la tara e in Giurgiu, asa ca o sa incerc ma descurc cu prietenul meu. Oricum va multumesc ca mi-ati spus de itnernet si router, chiar habar nu aveam ca trebuie neaparat, credeam ca merg doar pe curent, dar inteleg ca si aici poate fi o problema daca se ia lumina. Pana la urma o sa ma coste multicel un sistem din asta.

Lasa adresa de email sa-ti spun ceva (care sa te ajute zic eu) pentu tine sí buzunarul tau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *