Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Recomandare marci parchet laminat premium


Rog recomandare marci de parchet laminat premium, de trafic intens, de foarte buna calitate, pentru o casa cu etaj noua.


Intrebare de la Narcis, pe adresa redactiei: Recomandare marci parchet laminat premium.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Gabi G in mai 28th, 2017

Buna!

Recent am avut si eu de cumparat parchet pentru casa mea noua si m-am documentat cat am putut de mult. Am ales pana la urma un parchet laminat de 12 mm grosimede la Dedeman. Nu mai stiu marca, m-am ghidat dupa grosimea si aspectul placilor pentru ca am inteles ca parchetul de la 10 mm grosime in sus poate fi folosit si in spatii comerciale cu trafic intens, ceea ce inseamna ca este mai mult decat bun pentru o casa. A,si foarte important e sa aiba specificata clasa 33 pe el sau in orice caz o clasa cat mai mare, cel mai slab este clasa 21 parca. Eu l-am ales pe cel mai gros dintre ele si am vrut neaparat sa fie specificat pe ambalaj de catre producator ca este destinat pentru trafic intens. La Dedeman nu aveau decat 6 sau 8 modele de parchet laminat de 12 mm pentru trafic intens, asa ca n-am prea avut multe variante de culoare din care sa aleg, dar am ales un stejar Oxford parca care are o nuanta mai clasica asa si care merge si pentru interioare moderne. Am vazut ca la proges au mai multe optiuni, dar si pretul e aproape dublu. Eu am dat pana in 60 lei/mp si am avut de acoperit aproape 100 mp ca am ps acelasi parchet si pe holuri si in bucatarie.

Eu sunt foarte multumit, parerea mea este ca imbinarile parchetului de 12 mm nu se compara cu cele ale laminatului subtire, cu grosime de 6,7 sau 8 mm si se si asaza mai bine pe sapa.

Stefan 51 in mai 29th, 2017

buna seara
parchetul laminat nu este parchet,vreti o solutie buna viabila 100 de ani?parchet masiv

florin ion in mai 30th, 2017

Da, clar ca parchetul masiv e mai bun. Dar cine mai traieste 100 de ani? Sunt si modele de parchet laminat pt trafic intens care sunt destul de rezistente si daca nu se umbla incaltat prin casa chiar poate arata bine ani la rand.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii