Categorii
Intrebari de la cititori

Recomandare plita, alegere intre vitroceramica sau inductie

Buna, ma numesc Alicia si as vrea sa va intreb ce parere aveti despre plitele cu inductie, ce imi recomandati sa cumpar. Sau sunt bune si plitele vitroceramice. Care ar fi mai buna intre cele doua? Multumesc.


Intrebare de la Alicia, pe adresa redactiei: Recomandare plita, alegere intre vitroceramica sau inductie.

Recomandarea redactiei, citeste si Plita de bucatarie – ce trebuie sa stim inainte de a o cumpara.

2 răspunsuri la “Recomandare plita, alegere intre vitroceramica sau inductie”

Sarut mana!

Plita pe inductie si plita vitroceramica sunt doua chestii absolut diferite. Vitroceramica e un fel de resou modernizat si care arata bine si se curata usor. Consuma mult. Plitele pe inductie sunt mult mai scumpe dar merita banii pentru ca incalzesc mult mai repede mancarea si asa fac si econmie la curent. Numai ca trebuie sa stiti ca s-ar putea sa nu mai puteti folosi toate cratitele si tigaile pe care le aveti si sa cumparati unele care sunt compatibile cu inductia. Ca sa verificati cum stati incercati sa lipiti un magnet pe fundul oalelor pe care le aveti.

Ziua buna!

Buna!

Inductia este mai scumpa dar chiar merita banii. Bine a spus domnul Dinu ca vitroceramica este frumoasa si consuma mult. Eu am vitroceramica, am ales-o ca era mai ieftina decat inductia si acum regret. Numai ca atunci cand am cumparat-o eu nu gaseai plite pe inductie mai ieftine de 3000-4000 roni. Acum am vazut ca gasesti si pana in 1500 lei si daca mai prinzi si o promotie te-ai scos. Sincer iti spun ca ma gandesc serios daca sa-mi cumpar una pe inductie sau sa revin la plita pe gaz. Cica bucatarii adevarati gatesc numai la flacara 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *