Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ridicare casa in Arad, amprenta la sol 150 mp + etaj


Salut! As dori si eu sa imi ridic o casa cu amprenta la sol de aproximativ 150 de mp (14/11) + etaj partial de circa 60 mp.


Ati putea sa imi spuneti care ar fi costul estimat al materialelor de constructiei + manopera, in conditiile in care am nevoie de deviz de lucrari iar platile se vor face esalonat / faza de constructie (bani virati de banca in contul firmei de constructii)? As dori o antecalculatie atat in cazul utilizarii caramizii porotherm cat si a marcii ytong.

Lucrarea se va face in Sat Vladimirescu, judetul Arad, deci rog doar firmele care ar fi disponibile sa se deplaseze la aceasta locatie pentru a executa lucrarea. Momentan proiectul nu este finalizat dar este foarte probabil ca va fi disponibil, insotit de autorizatia de constructie, pana la sfarsitul lunii iunie. Va multumesc.

Intrebare de la Claudiu, pe adresa redactiei: Ridicare casa in Arad, amprenta la sol 150 mp + etaj.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Arad:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

ilie danila in mai 26th, 2017

Salut firma din timis te deranjeaza tineri uitati aici nr tel daca vreti haideti sa vb mai in detali despre preturi etc 0752771479

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii