Categorii
Intrebari de la cititori

Sticla in loc de faianta in bucatarie, rog detalii si sfaturi

Buna ziua, in noua bucatarie voi pune sticla in loc de faianta. E securizata? Poate fi mata, eventual sablata? Se introduce sub corpul de sus sau doar de la corpul de sus in jos? Adica la proiectarea bucatariei, sa lasam spatiu in spatele corpului de sus pentru a introduce sticla sau nu?


Intrebare de la Sorin, pe adresa redactiei: Sticla in loc de faianta in bucatarie, rog detalii si sfaturi.

2 răspunsuri la “Sticla in loc de faianta in bucatarie, rog detalii si sfaturi”

Buna, Sorin!

In mod normal, panourile din sticla pentru placarea peretilor sunt realizate din sticla securizata, insa doar producatorul te poate asigura de acest lucru. Si da, poate fi realizata intr-o varietate mare de culori si chiar cu imprimeuri decorative, daca vrei. In ce priveste montajul, cred ca nu este cazul sa imbraci in sticla si peretii din spatele dulapurilor din garnitura de bucatarie, fie ca vorbim despre cele suspendate sau despre corpurile inferioare.

Sfatul meu este ca inainte de a lua orice decizie despre mobila, sa contactezi o companie specializata in productia si montajul panourilor de sticla si sa porti un dialog cu ei. Ei iti pot furniza cele mai precise detalii in privinta montajului si a rezistentei acestui finisaj decorativ.

Sa ai spor!

Buna ziua ,

referitor la intrebarile dvs. -Sorin- sticla in loc de faianta va pot ajuta eu.

Noi suntem producatori de materiale in sticla si plexiglass pentru design interior.
Puteti sa ma contactati la 0734229844.

sau mai multe detalii pe VITROPAN.COM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *