Categorii
Stiri

Sting scoate la vanzare apartamentul a carui intretinere lunara este 10.000 dolari

1-living cu pian apartament Sting Central Park West 15


Daca Gordon Summer – cunoscut in intreaga lume sub pseudonimul Sting – si sotia sa, producatorul Trudie Styler vor reusi sa obtina suma de 56 milioane USD pentru apartamentul din cel mai select bloc newyorkez pe care tocmai l-au scos la vanzare, vor obtine un profit urias fata de suma pe care au cheltuit-o la achizitia lui, in anul 2008.

In lumea milionarilor si a vedetelor Central Park West 15 este considerata a fi una dintre „cele mai puternice” adrese din lume. La aceasta adresa se afla apartamentul scos la vanzare de Sting, in blocul proiectat de celebrul arhitect Robert A.M. Stern, a carui constructie a costat peste 1 miliard de dolari si ale carui fabuloase apartamente insumate au fost vandute cu mai bine de 2 miliarde de dolari unora dintre cele mai sonore nume din domeniul muzicii, artelor, sportului, stiintelor si finantelor din intreaga lume.

Un apartament de lux, cu 3 dormitoare si 6 bai

Apartamentul scos la vanzare de Sting este un penthouse de 500 mp care se afla la etajele 16 si 17 ale cladirii Central Park West 15. Acesta a fost cumparat de cei doi soti in anul 2008 pentru suma de 26,98 milioane USD si contine 3 dormitoare, 5 bai complete si una de serviciu, o zona de zi in care Sting si sotia lui obisnuiau sa gazduiasca multe petreceri, o terasa exterioara incalzita, o bucatarie de lux cu dotari de ultima ora, printre care doua combine frigorifice mari, patru cuptoare electrice si trei masini de spalat vase. Numai dormitorul matrimonial al apartamentului dispune de doua dressinguri uriase si doua bai, una dintre acestea oferind o priveliste spectaculoasa spre celebrul Central Park South direct din cada fierbinte.

Dar toate aceste dotari costa: Sting si sotia sa Trudie Styler scoteau din buzunar lunar suma de 10,852 USD pe luna numai pentru intretinerea apartamentului pe care tocmai l-au scos la vanzare. Intre timp, cei doi soti se muta in apropiere, pe Centrl Park 220, intr-un alt bloc construit de acelasi arhitect, de aceasta data insa intr-un apartament triplex.

Vecini alesi pe spranceana

Cele mai multe dintre apartamentele din blocul Central Park West 15 s-au vandut inca inainte de finalizarea constructiei. Cladirea somptuoasa le ofera celebrilor sai locatari o biblioteca impresionanta, o piscina, un centru SPA, sala de proiectii, sali pentru petreceri si dineuri private, pivnite cu vin si multe alte facilitati. La intrarea in celebrul bloc newyorkez te intampina un imens spatiu de asteptare cu receptie, cu peretii placati integral cu panouri din lemn masiv de stejar, cu pardoseala si coloane din marmura si cu doua seminee. La parterul cladirii exista chiar si un spatiu separat, in care soferii celebritatilor isi asteapta noile ordine. Se pare ca numai piatra naturala cu care a fost placata constructia la exterior a costat cu multe milioane mai mult decat caramida folosita la constructia propriu-zisa.

Cele 201 apartamente de diferite dimensiuni cuprinse in blocul Central Park West 15 apartin unora dintre cei mai bogati si celebri oameni ai planetei. Printre vecinii lui Sting s-au numarat si celebrii laureati ai premiilor Oscar actorii Robert de Niro si Denzel Washington, Jeff Gordon – una dintre legendele circuitului NASCAR, actorul Mark Wahlberg, fostul director executiv de la Google Omid Kordestani si multi altii.

Sursa foto: NY Post, fotograf Evan Joseph

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *