Categorii
Intrebari de la cititori

Sugestie amenajare open space (am schita), bucatarie cu living

Buna seara, citesc cu drag articolele de pe CasaDex. Imi cer scuze pentru indrazneala, insa daca aveti putin timp la dispozitie, astept din partea dumneavoastra o sugestie de amenajare a open space-ului, bucatarie cu living. Problema cea mai mare ar fi la incadrarea in spatiu si a unui loc de luat masa.
Aveti mai jos schita apartamentului. Va multumesc anticipat.


Intrebare de la Alexandra, pe adresa redactiei: Sugestie amenajare open space (am schita), bucatarie cu living.

schita cadastru amenajare open spece

2 răspunsuri la “Sugestie amenajare open space (am schita), bucatarie cu living”

Intrucat spatiul este ffmic va recomand sa folositi terasa pentru un loc de servire a mesei .
Sau extindere living catre terasa inchizand partial terasain zona livingului

Buna, Alexandra!

Are dreptate dl Ion, camera ta de zi este, intr-adevar, destul de mica. Dar banuiesc ca acest lucru nu este o noutate pentru tine. Nu voi merge pana intr-acolo incat sa-ti recomand sa scoti locul de luat masa in terasa, pentru ca acest lucru implica alte modificari si cheltuieli. Cred insa ca pentru a nu accentua si mai mult forma neregulata a camerei si pentru a nu o micsora si mai mult ar trebui sa renunti la ideea de a avea o mobila tv foarte ampla si fie sa te limitezi la o comoda, fie sa montezi televizorul direct pe perete, fie si una si alta. Apoi, cred ca ar trebui sa asezi canapeaua paralel cu peretele pe care va fi montat televizorul, pentru a nu deforma si mai mult decorul.

De asemenea, asa cum vei vedea in sugestia de configurare incropita pe care o vei gasi atasata mai jos, cred ca ar fi indicat sa alegi o masa rotunda in locul uneia dreptunghiulare. In timp ce mesele dreptunghiulare sau patrate se asaza paralel cu peretii unei camere, o masa rotunda poate fi asezata oriunde si nici nu scoate in evidenta faptul ca peretii nu formeaza un dreptunghi perfect.

Nu am avut timp sa zabovesc prea mult asupra schitei tale, sa ma joc cu prea multe detalii, cred insa ca am punctat elemenele esentiale si sper sa gasesti sugestia de amenajare pe placul tau.

Sa ai spor la amenajat si decorat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *