Categorii
Amenajari si decoratiuni exterioare

Super modele de foisoare si pavilioane pentru curti inedite

1-modele de foisoare cu design original pentru curteMai e putin de tot si vine vara, ceea ce inseamna ca ideile de amenajare a spatiilor din exteriorul casei – curtea si gradina – sunt la mare cautare. De aceea m-am gandit sa colectez in articolul de astazi cateva dintre cele mai noi si frumoase modele de foisoare si pavilioane, care nu pot trece neobservate datorita designului pe care il au.


Anotimpul distractiei e la doi pasi de noi: vin zilele lungi si insorite, serile instelate si placute, plimbarile in aer liber, gratarele organizate cu prietenii in curtea casei sau la iarba verde etc. Si pentru ca foisorul este asociat cu timpul liber, cu clipele de relaxare, aproape toti cei care locuiesc la curte si-au construit deja unul sau urmeaza sa o faca. Te invit, asadar, sa descoperi cateva modele de pavilioane si foisoare cu design inedit.

Modele originale – rodul imaginatiilor bogate

Chiar daca si pentru mine foisorul are un design clasic, cu forma dreptunghiulara si cu acoperis in doua ape, marturisesc ca imi plac mai mult cele cu forme deosebite, pe care nu le intalnesc in fiecare curte. Desigur ca designul complex presupune cu totul alte costuri de constructie, insa cu putina ingeniozitate si cu echipa de mesteri corect aleasa, poate fi realizat un pavilion din lemn care sa starneasca invidia tuturor.

Iti recomand sa citesti si: Pavilioane, foisoare si pergole pentru infrumusetarea curtii.

Pana si cea mai mica gradina pot fi dotata cu un foisor frumos. Acesta poate fi construit intr-un colt liber al curtii, chiar lipit de gard sau poate fi ridicat la cel putin doi metri deasupra solului, pe o platforma din lemn, astfel incat spatiul de sub el sa poata fi folosit in alte scopuri: pentru amenajarea unui loc de joaca pentru copii sau chiar pentru parcarea masinii.

Alte modele interesante gasesti aici: Modele diferite de foisoare pentru amenajarea curtii.

Nu vreau sa lungesc vorba si o sa te las sa privesti imaginile din selectia de mai jos. Sunt curioasa daca ti-a placut vreunul dintre foisoarele ilustrate mai jos. Mie imi plac cel mai mult cele din imaginile 2 si 4. Primul pentru ca are aspectul unei casute intime, iar cel de-al doilea pentru ca are suficient spatiu nu doar pentru membrii unei familii, ci si pentru un grup de prieteni, plus un semineu de exterior.

Iata mai multe detalii pe acest subiect: Prelungeste-ti vara cu un semineu de exterior. 12 modele.

Sursa foto: Novate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *