Categorii
Intrebari de la cititori

Un prajitor de paine bun si rezonabil la pret?

Buna fetelor. Recomandati-mi si mie un prajitor bun si nu foarte scump pentru diminetile in care nu merg la serviciu si am timp sa imi pregatesc in casa micul dejun. Multumesc.


Intrebare de la Magda, pe adresa redactiei: Un prajitor de paine bun si rezonabil la pret?

Un răspuns la “Un prajitor de paine bun si rezonabil la pret?”

Buna!

Nu pot sa spun ca ma pricep neaparat la prajitoarele de paine, dar sper sa te ajute experienta si parerea mea. Bun 🙂 Eu cred ca atunci cand alegi un toaster trebuie sa stii cate felii de paine vrei sa poti praji simultan si cum arata, ca sa dea bine pe blatul din bucatarie. Parerea mea e sa alegi unul de firma la care sa poti regla nivelul de prajire/rumenire a feliilor si care sa aiba o tavita pentru firimituri. Imi amintesc ca la prajitorul pe care l-am avut inainte ma terminau firimiturile care se faceau sub el. puteam sa tin vreo doua gaini cu ele 🙂

Eu am un prajitor de paine Russel Hobbs, imi amintesc ca m-a durut un pic inima cand l-am cumparat, ca in jurul lui erau unele muuuult mai ieftine, dar sunt foarte bucuroasa ca l-am ales pe asta, e destept, frumos si devreme acasa, cum se zice :))))) Toasterul meu are si suport pentru chifle, adica poti sa-ti prajesti si chifle in el, dar eu tot la painea feliata il folosesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *