Categorii
Intrebari de la cititori

Am un proiect casa pe parter. Cat ajung estimativ costurile la rosu?

Buna ziua, am un proiect de casa pe parter cu dimensiunea de 10.85 latime pe 12.25 lungime, caramida de 30, cu 3 dormitoare, o baie, un grup sanitar, bucatarie si salon. Sunt interesat sa stiu la cat ajung estimativ cu casa la rosu. Multumesc.


Intrebare de la Ciprian, pe adresa redactiei: Am un proiect casa pe parter. Cat ajung estimativ costurile la rosu?

4 răspunsuri la “Am un proiect casa pe parter. Cat ajung estimativ costurile la rosu?”

Buna ziua.
Ar trebui sa va uitati la preturile afisate pe piata si sa luati de bun acest pret . Diferenta o face calitatea constructorului .
Sa nu va asteptati la reduceri semnificatife si sa aveti si calitate . este imposibil .
Dupa noile reglementari legale in constructii , haturile sunt la ing de structura si pentru asi elimina orice risc , supradimensioneaza tot fara sa tina cont de client .
Solutia ce-a mai simpla dpdv al cocturilor pt dv ar fi un parter cu perti ext si conttravantuire din zidarie si acoperisul din ferme zabrelita care sa va realizeze si plafonul . Este forma ce-a mai putin costisitoare si nu veti mai avea nici placa de beton peste parter .
daca doriti mai multe informatii , ma puteti contacta tel 0722235456-au maill office@constructii-caselemn.ro
cu stima

Cum a spus si domnul mocanu innaintea mea diferenta este facuta de exagerarile din proiectul tehnic de executie. Ar trebui sa va uitati la cantitatile de materiale.. fier beton, caramida, mc beton necesari si va veti face o idee. Mai trebuie scandura sarma etc..
Ca manopera un constructor bun sub 50E/mp nu ia si ii gasiti ocupati. Gasiti si la 30/mp dar riscati ca sa opreasca cineva care vrea sa faca o casa.. ii oferteaza si pleaca la el ca ii da mai mult.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *