Categorii
Intrebari de la cititori

Are cineva prajitor de paine KitchenAid? Au preturi f mari

Sunt chiar curioasa, pentru ca toate prajitoarele marca KitchenAid au preturi foarte mari si vreau sa stiu cat de bune sunt. Ar trebui sa fie cele mai bune la preturile astea. 1700 unul. Dar ce ii face la paine? Nu, serios acum. Merita? Are cineva? Sa ne zica si noua de ce as da atatia bani pe unul cand exista prajitoare de paine la cateva zeci de lei. Multumesc.


Intrebare de la Georgiana, pe adresa redactiei: Are cineva prajitor de paine KitchenAid? Au preturi f mari.

2 răspunsuri la “Are cineva prajitor de paine KitchenAid? Au preturi f mari”

sincer? eu am un jaf. il cheama Kenedy, cred. si merge super de vreo 14 ani. cred ca nu m-ar tenta unul atat de scump . si pe asta am dat bani marunti. am cumparat ceva si a fost reducere din cauza aia. nu cred ca mi-as lua nimic atat de scump sau cel mai scump decat daca chiar as suferi de un fel de snobism … sau poate probleme de grandomanie. painea prajita e la fel. si cu un aparat foarte ieftin poti regla timpul. altceva? poate nu sunt rezistente electrice ci sunt cine stie ce chestii ce prajesc painea- lampi cu infrarosu, desi nu cred ca e mai sanatos-

Si eu tot un prajitor normal am, victronic si sunt multumita de el. Am zis ca daca se strica pot sa iau oricand altul. De exemplu am zis ca daca mi se strica cel pe care il am o sa-mi iau un Bosch ca asta: emag.ro/prajitor-de-paine-bosch-1090w-2-felii-de-paine-rosu-tat6a114/pd/DPSKB7BBM/ Parerea mea este ca un aparat de firma este mai calitativ si poate prajeste painea mai uniform sau mai multe felii odata dar eu n-as da 17 milioane pe un amarat de prajitor de paine decat daca ar face si sarmale de unul singur :))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *