Categorii
Intrebari de la cititori

Autorizatie pod mansardabil se obtine mai repede decat pentru mansarda?

1. Autorizatia pentru amenajare pod mansardabil se obtine mai repede decat autorizatia de mansarda? 2. Autorizatia pentru inaltare pod si schimbare acoperis se obtine mai repede? Seful echipei de muncitori a zis sa obtinem a 2 autorizatie ca dureaza mai putin. Va rog frumos sa-mi raspundeti. Sunt deja in criza de timp, echipa dorind sa se apuce de lucru dupa 15 iulie.


Intrebare de la Gabriela, pe adresa redactiei: Autorizatie pod mansardabil se obtine mai repede decat pentru mansarda?

Un răspuns la “Autorizatie pod mansardabil se obtine mai repede decat pentru mansarda?”

Buna ziua.
orice modificare de forma a acoperisului , implica autorizare . n cazul in care se mansardeaza , se va cere si expertiza tehnica . Daca nu sunte-ti la oras si nu crede-ti ca veti avea reclamatii , poatre este mai bine sa compartimentati podul fara autorizare , dar in acelas timp sa nu incarcati structura casei peste cat poate sustine .
O alta problema care ar trebui sa va preocupe este cat de specializati sunt muncitorii dv in a face mansardarea . O mansardare incorecta , poate devenii cosmarul dv . Nu va exagerez cand va spunca pe timpul iernii primesc aproape saptamanal telefoane de la clientii care au mansardat si care sunt foarte nemultumiri , ajungand pana la refacerea totala a lucrarii.

Daca doriti mai multe informatii ma pute-ti contacta pe maill office@constructii-caselemn.ro s-au tel 0722235456,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *