Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Autorizatie pod mansardabil se obtine mai repede decat pentru mansarda?


1. Autorizatia pentru amenajare pod mansardabil se obtine mai repede decat autorizatia de mansarda? 2. Autorizatia pentru inaltare pod si schimbare acoperis se obtine mai repede? Seful echipei de muncitori a zis sa obtinem a 2 autorizatie ca dureaza mai putin. Va rog frumos sa-mi raspundeti. Sunt deja in criza de timp, echipa dorind sa se apuce de lucru dupa 15 iulie.


Intrebare de la Gabriela, pe adresa redactiei: Autorizatie pod mansardabil se obtine mai repede decat pentru mansarda?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

mocanu in iunie 17th, 2017

Buna ziua.
orice modificare de forma a acoperisului , implica autorizare . n cazul in care se mansardeaza , se va cere si expertiza tehnica . Daca nu sunte-ti la oras si nu crede-ti ca veti avea reclamatii , poatre este mai bine sa compartimentati podul fara autorizare , dar in acelas timp sa nu incarcati structura casei peste cat poate sustine .
O alta problema care ar trebui sa va preocupe este cat de specializati sunt muncitorii dv in a face mansardarea . O mansardare incorecta , poate devenii cosmarul dv . Nu va exagerez cand va spunca pe timpul iernii primesc aproape saptamanal telefoane de la clientii care au mansardat si care sunt foarte nemultumiri , ajungand pana la refacerea totala a lucrarii.

Daca doriti mai multe informatii ma pute-ti contacta pe maill office@constructii-caselemn.ro s-au tel 0722235456,

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii