Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Bucatarii colorate – solutii moderne de amenajare a spatiului in care gatesti

1-bucatarii moderne in combinatii frumoase de culoriDaca ma intrebi ce culori au bucatariile care imi plac, raspunsul e simplu: deschise. Insa stiu ca nu suntem toti la fel si ca multa lume le prefera pe cele colorate mai mult sau mai putin intens. Iar daca faci si tu parte din aceasta categorie de persoane, articolul de astazi iti este adresat.


Culoarea ta preferata poate participa in amenajarea bucatariei tale, daca iti doresti acest lucru, trebuie doar sa alegi o alta culoare cu care sa o imperechezi si care sa te ajute sa o pui in valoare asa cum merita.

Cum aduci culoarea aleasa in decor

Trebuie sa stii de la bun inceput ca poti folosi culoarea preferata nu doar in compozitia mobilierului, ci si sub forma finisajelor, asa cum te vei convinge din imaginile de mai jos. Dar daca vei decide sa utilizezi culoarea favorita sub forma finisajelor trebuie sa-ti asumi faptul ca nu-ti va fi prea usor sa mai renunti la ea, cel putin pana la urmatoarea renovare completa a bucatariei.

O alta varianta de aducere a culorii preferate in decor este sub forma scaunelor din jurul mesei si a accesoriilor: perdele, draperii, fata de masa, farfurii, pahare, cani, tablouri, ustensile etc.

Iti recomand sa citesti si: 16 modele de perdele scurte pentru bucatarie, dar si: Schimba radical aspectul bucatariei cu ajutorul scaunelor colorate.

Combinatii cromatice de succes

Daca nu stii cu ce poti insoti culoarea preferata, cea mai simpla si la indemana optiune ramane albul. Si cremul este o varianta care se poate imperechea usor si placut cu multe culori. O astfel de combinatie bicolora poate fi prezenta in decorul mobilierului de bucatarie: fronturi si carcasa.

Alte idei si variante de combinatii cromatice gasesti aici: Culorile aprinse in amenajarea bucatariei. Mobilier si finisaje.

Foarte actuala, moderna si reusita este si asocierea culorii de baza cu portiuni cu aspect de lemn. Furnirul de lemn arata bine atat in combinatie cu nuante deschise si luminoase ca albul, cremul sau nuante pastelate de gri, roz pal, galben sters, cat si cu nuante si culori mai aprinse sau mai intense ca verdele, turcoazul sau chiar rosul.

Citeste neaparat si: Invata sa combini furnirul de lemn din compaitia mobilierului de bucatarie.

In continuare te las in compania unei colectii de imagini ce ilustreaza bucatarii moderne frumoase, pline de culoare, din care te poti inspira si tu in amenajarea bucatariei tale.

Sursa foto: Novate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *