Categorii
Intrebari de la cititori

Calcul portiune acoperis 100 mp, bloc Piatra Neamt

Buna ziua. As dori un calcul orientativ pentru acoperirea unei suprafete de aproximativ 100 mp, reprezentand doar o portiune din acoperisul unui bloc de 4 nivele. Stau la etaj 4, blocul a fost acoperit cu tigla ceramica din constructie, in 1988, si necesita inlocuirea invelitorii.


Cum vecinii de la etajele inferioare nu vor sa contribuie la cheltuieli, ma vad nevoit sa suport singur costurile dar si sa aleg ce tip de invelitoare doresc. Portiunea de acoperis se intalneste doar la coama si in partea drepata cu restul acoperisului, in stanga fiind un perete care are aceeasi panta ca si acoperisul. Portiunea de acoperis este intr-o apa si, de asemenea, ar trebui schimbate si burlanul si jgheaburile. In acoperis ies 2 hornuri si 2 dolii de aeresire. Si, sa nu uit: locuiesc in Piatra Neamt. Va multumesc!

Intrebare de la Eugen, pe adresa redactiei: Calcul portiune acoperis 100 mp, bloc Piatra Neamt.

3 răspunsuri la “Calcul portiune acoperis 100 mp, bloc Piatra Neamt”

Pret ,manopera 15 ,17 ron pe mp iar cu tot cu materiale si manopera75 80 ron mp

SC.Lazar Total Constructii
SUBCONTRACTEAZA lucrari de constructii case-vile la rosu sau la cheie , numai pe baza de contract, lucrarile sunt verificate de diriginte de santier, r.t.e. se fac procese verbale pe faze de lucrari, pentru detalii faceti prezentare firma sau echipa , scule, muncitori,etc.etc. preturi la rosu sau la cheie la adresa de email.lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *