Categorii
Intrebari de la cititori

Cea mai buna plita pe inductie. Sfaturi alegere model?

Buna fetelor. Vreau sa cumpar o plita pe inductie incorporabila si am nevoie de sfaturile voastre, cele care aveti deja in bucatarie una si stiti cat de buna e, ca sa imi pot face o idee sa stiu ce sa aleg. Nu stiu ce marca sa iau, care sunt cele mai bune?


Intrebare de la Livia, pe adresa redactiei: Cea mai buna plita pe inductie. Sfaturi alegere model?

2 răspunsuri la “Cea mai buna plita pe inductie. Sfaturi alegere model?”

Buna, eu mi-am cumparat o plita incorporabila pe inductie de la Whirlpool si chiar daca nu am cu ce sa o compar sunt foarte multumita de ea. Am prins-o la pret redus si cu o garantie de 6 ani, ceea ce mi s-a parut important. Cred ca stii ca nu merg toate vasele pe inductie, iti trebuie unele speciale dar le gasesti in toate magazinele.

Buna!

Dupa ce am oscilat mult in alegerea tipului de plita pentru bucatarie, am hotarat sa aleg una mixta pe gaz si inductie si nu e zi in care sa nu ma felicit pentru alegerea facuta. Este marca Electrolux despre care cred ca e o marca foarte buna in zona electrocasnicelor si ti-o recomand, o sa vezi cat de util e sa ai si gaze si inductie. Eu am luat-o de aici emag.ro/plita-incorporabila-mixta-electrolux-2-zone-gaz-2-zone-inductie-aprindere-electrica-negru-egd6576nok/pd/EMS1TBBBM/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *