Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Constructie casa pe teren, mai exista o casa veche


Am un teren de 2000 m, in forma de L, deschiderea e de 9,5 m, exista o casa veche pe teren, ideea e sa construiesc alta in spate dupa ce incepe curba la 90°, acolo fiind deschiderea mai mare de 16 m. Cum casa veche e pe deschiderea de 9,5 m si distanta dintre casa si gard e aproape 2 m, intrebarea mea este daca pot ramane in casa veche pana cea noua este gata. Sa fac modernizare oare? As pune o schita a locului aici dar nu stiu cum sa fac.


Intrebare de la Cristian, pe adresa redactiei: Constructie casa pe teren, mai exista o casa veche.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

nelu pirosca in iunie 25th, 2017

Unde este locatia ? Fa o poza si trimiteti la email constructnelu@yahoo. com tel. 0752170901

GH. GANEA in iunie 26th, 2017

daca-mi transmiteti nr. dvs de telefon, va voi cere mai multe detalii,astfel incat sa sa va ofer o opinie cat mai in cunostinta de cauza;vreau sa stiti ca nu sunt interest sa obtin executia lucrarii de la dvs.,ci doar ca ofer gratuit din pasiune si de dragul de a ajuta,, sfaturile mele atat pt. proiectare cat si pt. executie ;

ing. gh. ganea (0722.265.668.)

Nicu in iunie 27th, 2017

Primul pas este sa scoti de la primarie un certificat de urbanism de informare pentru ceea ce vrei sa construiesti. Faptul ca ai un teren de 2000mp nu iti da dreptul sa construiesti oriunde vrei pe el. S-ar putea sa ai surpriza sa vezi ca nu poti construi decat pe locul vechii case si atunci orice discutie pe tema deschisa de tine este inutila. Daca vei avea voie sa construiesti langa casa veche, conteaza doar daca poti asigura aprovizionarea/functionarea santierului prin acei 2 metri deschidere dintre casa veche si gard.

birou arhitectura in iulie 31st, 2017

Buna ziua,

Va pot ajuta cu proiectul si restul documentatiilor, inclusiv documentatiile pentru certificatul de urbanism (pentru construire), in cazul in care locatie se gaseste in Buucresti sau jud. Ilfov.
Reprezint un birou de arhitectura care ofera servicii complete de proiectare arhitectura civila, rezistenta si instalatii.

La cererea clientului realizam si depunerea/ ridicarea documentatiilor si avizelor (numai pentru Bucuresti si Ilfov).

In cazul in care sunteti interesat, ma puteti contacta la tel 0740188007. email birou.arhitectura.ad@gmail.com.

O zi buna!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii