Categorii
Intrebari de la cititori

Culoare draperie, lustra, tablou la tocarie alba

Buna ziua. Am nevoie de un sfat de la dumneavoastra. Nu stiu ce culoare de draperie, de lustra [model] si ce culoare sa folosesc la un tablou daca am tocaria alba, perdeau alba, peretii albi si o canapea neagra cu doi soldati albi antichizati din lemn in parti si covor de la Ikea Tastrup.


Intrebare de la Rodica, pe adresa redactiei: Culoare draperie, lustra, tablou la tocarie alba.

Un răspuns la “Culoare draperie, lustra, tablou la tocarie alba”

Buna, Rodica!

Poti alege absolut orice culoare de draperie doresti, inspirandu-te, desigur, din modelul si cromatica modelului de covor ales. Pentru ca albul si negrul – culorile de baza ale decorului livingului tau – se asorteaza usor cu absolut orice alta culoare, iti recomand sa alegi o culoare pe placul tau. Mie, de pilda, imi plac tare mult verdele masliniu si verdele smarald din setul cromatic al covorului. Dar tu poti alege si galben, bleu, portocaliu sau roz, intrucat baza cromatica existenta iti permite acest lucru.

Aceeasi poveste este si cu tabloul – acesta poate contine oricare dintre culorile covorului, dar totodata poti alege si un tablou in alb si negru, daca preferi aceasta varianta sau unul in alb si negru cu o singura pata de culoare.

Cat despre lustra, poti merge atat pe varianta unei plafoniere cu spoturi, cat si pe cea a unei plafoniere simple sau a unei lustre tip pendul. Pentru ca ai mentionat Ikea, cred ca poti alege unul dintre urmatoarele corpuri de iluminat din colectiile lor: Tidig plafoniera cu 5 spoturi, Lustra Ikea PS 2014 sau Lustra Ikea S Maskros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *