Categorii
Intrebari de la cititori

Culori zugraveala dormitoare si sufragerie, mobila stejar

Salutare, vreau sa zugravesc apartamentul, pentru bucatarie si baie m-am gandit la un verde – fistic deoarece faianta este alba, insa nu stiu pentru dormitoare si sufragerie, momentan sunt crem, insa nu sunt fan al culorii, eu ma gandeam la un gri, credeti ca s-ar preta avand in vedere mobila de stejar? Multumesc!


Intrebare de la Alex, pe adresa redactiei: Culori zugraveala dormitoare si sufragerie, mobila stejar.

4 răspunsuri la “Culori zugraveala dormitoare si sufragerie, mobila stejar”

Buna, Alex!

Foloseste cu incredere griul acolo unde ti-l doresti. in opinia mea, aceasta este una dintre culorile care merg excelent in asociere cu absolut orice alta culoare. Ai grija insa la nuanta de gri pe care o vei alege: daca spatiile sunt mari si luminoase poti merge inclusiv pe o nuanta mai inchisa de gri, insa daca spatiile sunt mai mici si mai slab iluminate parerea mea este ca ar trebui sa te opresti asupra unei nuante deschise de gri.

In orice caz, indiferent de culorile pe care le vei alege pentru zugravirea peretilor apartamentului tau, nu uita ca tavanul trebuie sa ramana alb 🙂

Sa ai mult spor!

Mersi Victoria! Am luat un gri de mijloc, nu prea inchis, nu prea deschis. Sa vedem cum va iesi la final….numai bine!

Inca o intrebare… Sufrageria sa o fac la fel cu dormitoarele, gri sau sa aleg alta culoare? Daca da, ce ar fi indicat?

Poti merge pe aceeasi nuanta de gri si in dormitoare. Iti recomand insa sa personalizezi cromatic dormitoarele adaugandu-le cate o pata de culoare. Itrucat griul se asorteaza foarte usor si arata bine alaturi de orice culoare, acest lucru nu va fi complicat pentru tine. Spre exemplu, pentru unul din dormitoare poti alege textiel in nuante de alb, cappuccino si bleumarin sau bleu pastel, iar pentru altul poti merge pe accente verde olive si grena. Poti alege o singua combinatie de culori, aceeasi pentru ambele dormitoare, doar sa folosesti culorile respective in proportii diferite in fiecare dintre cele doua incaperi: intr-una sa existe mai mult alb, iar in alta mai mult bleu, de pilda. Baza gri – peretii camerelor – va fi elementul de legatura al intregului apartament, iar culorile de accent vor fi notele care contribuie la personalizarea fiecarui spatiu in parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *