Categorii
Intrebari de la cititori

Cum aleg o oala sub presiune – caracteristici importante

Am evitat sa cumpar pana acum o oala sub presiune pentru ca am tot auzit diverse povesti nasoale cu si despre ele. Dar aproape a reusit sa ma convinga o colega sa-mi cumpar una ca sa nu mai pierd atatea ore sa fierb o gaina sau o bucata de carne de vita.


Am inteles ca modelele de acum sunt mai sigure decat cele pe care le aveau mamele noastre si totusi as vrea sa aud mai multe pareri despre ce caracteristici ar trebui sa aiba o oala sub presiune buna. Va rog sa-mi recomandati modele si marci pe care le-ati folosit si as aprecia daca v-ati exprima opinia din experienta proprie. Multumesc.

Intrebare de la Valia, pe adresa redactiei: Cum aleg o oala sub presiune – caracteristici importante.

Un răspuns la “Cum aleg o oala sub presiune – caracteristici importante”

buna. parerea mea e sa alegi o oala sub presiune dupa urmatoarele criterii: sa fie incapatoare, ca sa poti sa o folosesti si pentru cantitati mai mici de mancare si pt cantitati mai mari, sa fie compatibila cu toate tipurile de plita si sa aiba un sistem de siguranta usor de interpretat, adica sa vezi cand oala e sub presiune si nu trebuie deschisa si cand poate fi deschisa fara pericol. recomand oalele marca tefal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *