Categorii
Intrebari de la cititori

Cuptoare cu microunde digitale? Cat de bune sunt?

Buna! Mi s-a ars vechiul cuptor cu microunde. Era un model LG mecanic, il aveam de 15 ani cred sau chiar mai mult si l-am folosit aproape zilnic sa incalzim mancarea sa dezghetam, din astea. Acum ii simtim efectiv lipsa asa ca trebuie sa ne luam urgent unul nou.


Intrebarea mea este daca sa iau tot mecanic sau sa caut un cuptor cu microunde digital? Am auzit ca astea digitale sunt mai sensibile, dar am vazut si unele produse (nu stiu daca am voie sa dau link) care ofera garantie de 5 ani, ceea ce ma faca sa cred ca nu se strica atat de usor. Ce parere aveti si m-ar bucura daca mi-ati face si recomandari de marci si modele exacte pe care le-ati folosit personal o perioada mai indelungata de timp. Va multumesc anticipat!

Intrebare de la Sanziana, pe adresa redactiei: Cuptoare cu microunde digitale? Cat de bune sunt?

Un răspuns la “Cuptoare cu microunde digitale? Cat de bune sunt?”

Saru’mana!

Eu sunt de parere ca toate aparatele digitale sunt mai sensibile decat cele mecanice. Si nu vorbesc numai despre cuptoare cu microunde dar si despre masini de spalat. Eu am patit-o cu un cuptor digital si nu mai vreau, cred ca astea cu rotita rezista mai mult. Credeti ca degeaba v-a tinut atatia ani cuptorul vechi? Eu mi-am cumparat tot unul mecanic si sunt foarte multumit de el. Eu sunt fan Samsung si am ales normal si cuptorul cu microunde samsung si chiar il recomand din suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *