Categorii
Intrebari de la cititori

Izolatie cu vata bazaltica direct pe caramida sau sa tencuiesc?

Buna ziua. Imi construiesc o casa cu zidarie din caramida de 25. Doresc sa o izolez cu vata bazaltica de 10 sau de 15 cm. Intrebarea mea este daca e ok sa tencuiesc si pe exterior inainte de a pune vata sau sa lipesc vata direct de caramida?


Intrebare de la Lucian, pe adresa redactiei: Izolatie cu vata bazaltica direct pe caramida sau sa tencuiesc?

5 răspunsuri la “Izolatie cu vata bazaltica direct pe caramida sau sa tencuiesc?”

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de termoizolatii cu polistiren expandat/extrudat/grafitat,placi multipor,vata bazaltica,lavabil sau tencuiala decorativa.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la tel 0769942980.

Salut si eu sunt in aceeasi situatie si am ales sa tencuiesc inainte de a pune vata bazaltica pe considerent de o eventuala avarie sau interventie sa nu raman doar cu caramida si pe considerent de pret, intra mai putin adeziv de lipit vata daca e tencuit (adezivul e considerabil mai scump decat tencuiala formata din nisip, var si ciment)

ce multe comentarii… 🙂 bine ca sunt constructori care in loc sa dea un sfat ca doar na sunt specialisti, isi pun datele de contact sa fie sunati… foarte fain si forumul asta….de foarte mare ajutor 🙂

Salutare Lucian

Eu ti-as recomanda prima data sa tencuesti toata casa la drept pe exterior si dupa aceea sa o izolezi cu placi de Multipor.Fundatia casei trebuie izolata cu placi de poliestiren extrudat.Iti doresc Spor la Treaba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *