Categorii
Intrebari de la cititori

Masina de spalat cu incarcare verticala sau frontala slim?

Buna ziua! Renovez si vreau sa fac mai mult loc in baie renuntand la vechea masina de spalat pentru una cu incarcare verticala. Dar sotul meu imi spune ca mai bine sa luam o masina de spalat tot cu incarcare frontala numai ca un model slim ca asa am putea folosi si spatiul de deasupra masinii. Ce parere aveti, are dreptate sau nu? Si masinile de spalat slim sunt tot atat de compacte ca cele verticale? Astept recomandarile si sfaturile voastre cu mii de multumiri.


Intrebare de la Gina, pe adresa redactiei: Masina de spalat cu incarcare verticala sau frontala slim?

2 răspunsuri la “Masina de spalat cu incarcare verticala sau frontala slim?”

In ultimii 10 ani, am folosit o masina de spalat cu incarcare verticala, de care am fost multumiti. Totusi, capacul prinde rugina la „balamale” iar sertarul capacului in care se introduce detergentul, i se infunda sistemul de canale. Am fost nevoiti sa o schimbam si am ales una cu incarcare frontala-orizontala. Nu suntem chiar multumiti de ea. De exemplu, in garnitura de la usa raman ciorapi si alte piese mai mici, care nu se spala. Tot aici mai gasim si apa murdara, nisip, bineinteles in cantitati mici. Recomand totusi, cu incarcare verticala, fiind mai practica.

Buna ziua!

Eu sunt de parere ca daca vreti sa folositi spatiul de deasupra masinii mai bine va luati una slim. Fata mi-a si-a luat una cu incarcare frontala slim si spune ca e foarte multumita. De spalat spala la fel ca a mea care e normala doar ca ocupa mai putin loc. Domnul Viorel are dreptate, se mai intampla sa ramana prinse sosete sau articole vestimentare mai mici in garnitura de cauciuc a usii, dar acest lucru se solutioneaza cu un set de saci speciali pentru masina de spalat. Eu am cumparat vreo doua seturi din Auchan, au fermoar si chiar sunt buni sa nu mai caut ciorapii si lenjeria intima prin maldarul de haine din masina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *