Categorii
Intrebari de la cititori

Opinii pentru alegere hota buna de bucatarie

Sunt in cautare de recomandari si opinii despre hotele de bucatarie. Gatesc destul de des si cea veche nu facea fata. Acum ne renovam bucataria si am decis sa luam o hota performanta, sa nu mai aburesc mereu cand gatesc peretii, sa ne tina si pe noi mai mult curatenia. Dar nu stiu ce sa aleg, poate numai dupa aspect. Va rog sa ma ajutati cu niste recomandari si sfaturi ce hota sa aleg. Vreau sa fie si frumoasa, dar cel mai important sa nu faca prea mult zgomot si chiar sa traga tot aburul din bucatarie.


Intrebare de la Sandy, pe adresa redactiei: Opinii pentru alegere hota buna de bucatarie.

3 răspunsuri la “Opinii pentru alegere hota buna de bucatarie”

Buna seara!

Daca vreti o hota cu adevarat buna, cumparati una marca Miele. Produsele lor sunt scumpe, e adevarat, dar parerea mea este ca le cumperi pentru toata viata. In noul nostru apartament toate electrocasnicele de bucatarie sunt marca Miele si va asigur ca nu au niciun cusur. Sunt pur si simplu perfecte!

Ei, mi-au facut si mie cu ochiul electrocasnicele Miele, stiu ca sunt super bune dar 11.000 lei o hota? Adica nu doar ca sunt scumpe, sunt de-a dreptul indecente preturile electrocasnicelor lor. Mi-ar placea sa-mi permit asa ceva, dar clar nu in viata asta. Ma gandeam la ceva la un pret mai rezonabil, de pana in 1500 lei, care si asa nu e o suma mica daca mai pun la socoteala toti ceilalti bani cheltuiti pana acum.

Va multumesc oricum pentru interventie!

Da, Miele au si electrocasnice chiar mai scumpe de 11 mii lei. Eu mi-am luat o hota ca aceasta: emag.ro/hota-de-perete-miele-da-1160-putere-de-absorbtie-475-m-h-1-motor-60-cm-inox-9162920/pd/D240MMBBM/ despre care am inteles ca este aproape la fel de eficienta ca modelele din gama de lux care costa de 4 sau chiar 5 ori mai mult. Sa stiti ca eu sunt foarte multumita de felul in care trage vaporii de mancare, livingul meu este open space cu bucataria si chiar aveam nevoie de o hota performanta si eficienta, asa ca recomand din suflet acest model.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *