Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Parere culori mobila bucatarie in acelasi spatiu cu livingul


Buna ziua! Am luat un apartament la etajul 4 cu privire nord-est, soare pana la pranz, cu living si bucatarie impreuna in acelas spatiu. Totul este zugravit in alb. Partea de bucatarie este continuarea livingului si se termina cu un geam imens de 3.5 m lat. Mobila de living am tip modular, culoarea cires cu vanila.


As cere parerea dumneavoastra in privinta culorii mobilei de bucatarie fiind in acelasi spatiu cu livingul. Gresia, faianta si parchetul sunt bej deschis. Mobila de bucatarie ar veni in fata geamului si numai partea de jos. Eu personal as prefera nuanta galbena cu scheletul alb sau culoarea lemnului iar blatul de lucru bej inchis. Mentionez ca intre partea de bucatarie si living fac o insula (culoarea mobilei de bucatarie – parerea mea) care ar servi si ca masa. Astept parerea dumneavoastra sau eventuala propunere de culori (si indraznete). Multumesc anticipat. Cu respect.

Intrebare de la Eva, pe adresa redactiei: Parere culori mobila bucatarie in acelasi spatiu cu livingul.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii