Categorii
Intrebari de la cititori

Pareri recomandari gratare electrice de gradina

Buna ziua! Ma puteti ajuta va rog cu o parere sau niste recomandari de gratare electrice de gradina? Avem o curte foarte mica, de 50 mp, foarte apropiata de vecini si fumul pe care il face gratarul nostru pe lemne e cam deranjant.


Ne gandim sa ne luam unul electric ca sa ne putem face pofta de gratar din cand in cand. Suntem doar doua persoane dar se intampla sa ne adunam cu mai multi prieteni din cand in cand. Problema e ca nu stiu ce model sa aleg ca sa friga bine si carnea si legumele si sa nu fie cel mai mic. Va multumesc anticipat!

Intrebare de la Petruta, pe adresa redactiei: Pareri recomandari gratare electrice de gradina.

Un răspuns la “Pareri recomandari gratare electrice de gradina”

Noi avem un gratar electric de interior si il folosim iarna in casa si vara afara si asa toata lumea e multumita si nici n-am dat banii de doua ori. E un Philips care pare mai mic decat este in realitate, adica incap pe el simultan 8 fripturi mai mici sau 4 pulpe mari de pui. Cand il folosesc inc asa am grija sa-l asez intr-o zona unde e inconjurat de faianta, ca la anumite carnuri sar stropi de grasime, dar afara nu ma mai stresez deloc. E chiar bun si il recomand cu draga inima.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *