Categorii
Intrebari de la cititori

Pret constructie Constanta, Faleza Nord, parter + mansarda

Buna ziua. As vrea sa construiesc o casa parter + mansarda la rosu pe suprafata dreptunghiulara 15 m lungime / 10 m latime in Constanta, Faleza Nord. Parter: fundatie, stalpi + centura din beton, pereti rigips. Mansarda lemn + rigips + acoperis. Doresc sa compartimentez pe latime 3 Garsoniere la parter si 3 la mansarda.


Va rog imi puteti estima un pret incluzand si proiectul? As avea mai multe variante asa ca va rog lasati o forma de contact pentru a comunica eficient si alte optiuni in cadrul dat mai sus. Multumesc anticipat. O zi buna.

Intrebare de la Daniel, pe adresa redactiei: Pret constructie Constanta, Faleza Nord, parter + mansarda.

4 răspunsuri la “Pret constructie Constanta, Faleza Nord, parter + mansarda”

BUNA ZIUA
Pt proiectare-executie-costuri-renovari , case-vile-blocuri-pensiuni-apartamente-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale clientului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie
STIMA

BUNA ZIUA
Pt proiectare-executie-costuri-renovari , case-vile-blocuri-pensiuni-apartamente-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale clientului , contactati-ne pe e-mail rccager@yahoo.com tel 0732594769

Daca doriti sa o construiti in sistem amvic poate fi predata la cheie in 3 luni.
Puteti primi recomandate de la DL.Milosescu ,de la Amvic Brgadiru .pentru detalii sunatii la 0734844617

Uite aici deja aveti 2 prezentari, copie la indigo.
Eu sunt specializat pe structuri lemn . poate doriti sa face-ti separat lucrarea , va stau la dispozitie . Dar am si parteneri care fac betonul si in viteza , au invatat de la nemti sa se miste repede si ordonat .
O parte din lucrarile noastre le puteti vedea pe magicconstruct .ro

Cu stima Gigi mocanu 0722235456
office@constructii-caselemn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *