Categorii
Intrebari de la cititori

Renovare interior casa batraneasca, reparare pereti etc

Buna ziua. Caut echipa de meseriasi pentru renovare casa batraneasca, interior. Lucrarile constau in pregatirea suportului pentru hidroizolatie, termoizolatie si placa de beton 50 mp + montaj parchet + plinta 43 ml.


Reparare pereti cu adeziv pe plasa de fibra de sticla 100 mp + coltare. Montaj plafon de gips carton 32 mp. Desfacere plafon nuiele 18 mp si izolare acoperis 48 mp. Creare pardoseala 13 mp la mansarda plus perete de gips carton dublu placat de 6 mp. Montaj godin si suport de tabla neagra + plinta in dreptul acestuia. Mici reparatii la acoperis in dreptul cosurilor de fum si inlocuirea unui caprior. Mentionez ca meseriasii trebuie sa fie disponibili in perioada 22 iulie – 16 august 2017. Iar din aceasta 2 saptamani eu pot fi prezenta pe santier. De asemenea, am calculat ca faze determinante, turnarea placii, tencuirea peretilor si plafonul intr-o faza ce se pot realiza in 2 saptamani. Montajul parchetului se va realiza in a 2-a faza, dupa cele 28 de zile de uscare. Rog seriozitate.

Intrebare de la Liana, pe adresa redactiei: Renovare interior casa batraneasca, reparare pereti etc.

6 răspunsuri la “Renovare interior casa batraneasca, reparare pereti etc”

Pentru lucrari de reparatii se lucreaza numai cu programare ,meseriasi disponibili gasiti numai dupa luna August

Bună ziua! Sper că aveți un proiect? Că să turnați o placă de beton pe structura unei case vechi trebuie văzută fundația (dacă are) in ce stare de află, dacă trebuie făcută subzidire pereții curățați de tencuiala veche,zidăria rostuită și aplicată plasă sudată (STM) pe ambele părți.De văzut stâlpi, grinzile, buiandrugi și centura dacă există………….s.a.m.d . Sunt multe de spus, sfatul meu , nu vă jucați. O seară bună!

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de renovari/restaurari de case si apartamente.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *