Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Vasele de wc suspendate, ideale pentru baile moderne si curate luna

1-design baie moderna minimalista wc si bideu suspendateDaca vrei sa ai o baie moderna si usor de curatat alege sa o dotezi cu un vas de wc suspendat pe perete. Aceste obiecte sanitare au aparut la inceputul acestui mileniu si au cucerit rapid piata mondiala datorita avantajelor pe care le prezinta.


Vasele wc suspendate pot fi intalnite in toaletele localurilor publice renovate sau construite recent sau in baile din camerele de hotel modernizate. Dar acest lucru nu inseamna ca aceste obiecte sanitare nu pot fi folosite si in amenajarea bailor domestice, asa cum vei intelege din galeria de imagini de mai jos.

Principalele avantaje ale wc-urilor suspendate

Desi pretul unui vas de toaleta suspendat il depaseste adesea pe cel al modelelor cu montare in pardoseala, tot mai multa lume alege acest tip de wc datorita urmatoarelor avantaje pe care acesta le prezinta:

– Este igienic. Lipsa piciorului face ca vasele de wc suspendate sa fie mai usor de curatat si sa permita o curatare mai eficienta a intregii pardoseli din baie.

– Are un aspect elegant. Chiar daca adesea dimensiunea vasului in sine este mai mare decat cea a modelelor clasice, wc-urile suspendate arata mult mai frumos.

– Creeaza iluzia de spatiu. Faptul ca rezervorul acestor obiecte sanitare moderne este ascuns in perete creeaza iluzia ca baia este mai putin aglomerata si incarcata.

– Economie la consumul de apa. Sistemele cu care sunt prevazute wc-urile suspendate consuma mai putina apa la evacuare, ceea ce duce la scaderea consumului de apa consumata.

Montaj mai complex

Spre deosebire de vasele de toaleta clasice, wc-urile suspendate sunt mai dificil de montat, rezervorul de apa si intregul sistem de evacuare trebuind sa fie ascunse in peretele din spatele acestuia. De regula, in acest sens se cere constructia unui perete fals menit sa ascunda intregul sistem de alimentare si evacuare. In mod normal, se spune ca un astfel de obiect sanitar poate suporta o greutate de pana la 300 kg, insa acest lucru depinde si de cat de corect se realizeaza instalatia. De aceea se recomanda ca montajul si instalarea vasului si a intregului sistem, precum si constructia peretelui din spatele wc-ului sa fie executate de personal calificat.

Asa ca daca vrei sa ai o baie cu adevarat moderna, in care sa iti fie usor sa faci curat, alege sa o dotezi cu un vas de toaleta suspendat. Iar ca sa te convingi cat de frumos completeaza un astfel de obiect sanitar decorul unei bai, te invit sa rasfoiesti imaginile de mai jos.

Sursa foto: Happy Modern

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *