Categorii
Intrebari de la cititori

Ajutor alegere sistem Home Cinema pentru living

Rog ajutor in alegerea unui sistem de Home Cinema pentru un living de 25 mp. Nu stiu care sunt criteriile dupa care se face alegerea, asa ca mi-ar fi de ajutor orice recomandare, sugestie sau parere. Oscilez intre sistemele home cinema Samsung si Sony.


Intrebare de la Alexandru, pe adresa redactiei: Ajutor alegere sistem Home Cinema pentru living.

5 răspunsuri la “Ajutor alegere sistem Home Cinema pentru living”

gasesti home conemauri si la 900 lei si la 10000 lei. depinde ce calitate vrei sa ai si daca ai vecini de treaba care nu suna la politie cand dai la maxim :)))

Sfatul meu? Sony. Am fost fan sony toata viata si nu mi-a parut rau. recomand cu caldura

De acord cu colegul Liviu. O fi el Samsung lider in telefonie si televizoare cum zice lumea, dar tot Sony e tatic la capitolul sunet. Eu am un sistem home cinema Sony 5.1 si crede-ma ca scoate un sunet de juri ca esti in sala de cinema. Nu ma mai intereseaza alte modele sau marci, abia astept sa vina seara, sa culc copiii si sa ma bag la un film in living. L-am luat anul trecut, asta e: emag.ro/sistem-home-cinema-5-1-sony-bdvn9200wb-negru-bdvn9200wb-cel/pd/DLHTLBBBM/ si de atunci si-au mai luat 3 prieteni care au vazut ce treaba face si ce sunet poate sa scoata. Merita toti banii sa-ti iei un sistem home cinema, ai cuvantul meu!

N-am luat in calcul si Panasonic chiar daca am o parere foarte buna despre brandul respectiv. Probabil ca ma voi decide pentru Sony in cele din urma mai ales ca din linkul de mai sus am vazut ca modelul de sistem home cinema recomandat de Patrocle e redus acum pe Emag cu 1200 lei, aproape cat pretul intreg al unui model Samsung dintr-o clasa mai jos.

Multam pentru sugestii si recomandari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *