Categorii
Intrebari de la cititori

Alegere aparat de facut inghetata – criterii?

In curand vine ziua nepoatei mele si pentru ca e innebunita dupa inghetata ne-am gandit sa-i facem cadou un aparat de facut inghetata doar ca nu stiu dupa ce criterii ar trebui sa-l alegem, ce marca e mai buna si daca sunt sigure pentru a fi folosite de un copil de 12 ani. Am vazut pe net aparate din astea de la 150 lei pana spre 2000 lei si recunosc ca aceste diferente de pret ne-au cam incurcat. Va rog sa ma ajutati cu cateva recomandari in acest sens.


Intrebare de la Iarina, pe adresa rdeactiei: Alegere aparat de facut inghetata – criterii?

2 răspunsuri la “Alegere aparat de facut inghetata – criterii?”

Pentru cei care iubesc inghetata ”all seasons ” e ideala.
Noi avem unul simplu de 700 w de la un market.
Facem combinatii de inghetate clasice dar si cu fructe.Intr-o zi l-am fortat sa ne mai faca si o granata de cafea si s-a ars motorul .Dar il folosim manual in continuare, toata chestia sta in lichidul dintre peretii dublii ai recipientului. Acum mestecam cu o lingura de melamina cu coada lunga si avem aceeasi inghetata ca inainte, dar mai putina , se cam prelinge intre timp………. Atentie la cea de capsune, care se umfla si da pe dinafara, se crede spumoasa.Pofta buna.

Inteleg ca are totusi importanta ce aparat de facut inghetata cumperi si presupun ca unul mai bun nu s-ar arde. Probabil ca un criteriu de alegere este si puterea motorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *