Categorii
Intrebari de la cititori

Am nevoie de sugestii pentru pat si masuta de birou

Salut! Sunt in cautarea decorului potrivit camerei mele. Am o mobila crem in camera, stil vintage, usa gri si parchet alb mat, iar peretii sunt vopsiti intr-o culoare neutra. Am nevoie de sugestii pentru patul potrivit si o masuta de birou.


Iar in ceea ce priveste culoarea, ar arata bine ca patul sa fie alb / crem si biroul crem, sau credeti ca ar trebui sa fie un contrast? Draperiile sunt inca o problema, nu pot sa ma hotarasc ce model sa fie.

Intrebare de la Narcisa, pe adresa redactiei: Am nevoie de sugestii pentru pat si masuta de birou.

Un răspuns la “Am nevoie de sugestii pentru pat si masuta de birou”

Buna, Narcisa!

Poti alege atat pat si birou albe sau crem, cat si un birou alb/crem, in ton cu mobila existanta, si un pat cu tablie supradimensionata (va arata minunat in asociere cu parchetul si mobila vintage), capitonata, intr-o culoare de ocntrast: gri inchis, bleumarin, cappuccino etc. Ma gandesc ceva in genul acesta: emag.ro/pat-tapitat-edvige-160-beg12-soft33-220-x-170-x-100-cm-genarom1474/pd/D4FFCKBBM/

Daca iti place, poti merge inclusiv pe varianta unui pat din fier forjat, in acest gen: emag.ro/pat-din-fier-forjat-laura-cu-tablie-mica-150×210-cm-brl-b140/pd/DNRSRKBBM/, in acest gen: emag.ro/pat-din-fier-forjat-aura-auriu-cu-tablie-mica-130×210-cm-brau-b120/pd/DQ9B8KBBM/ sau alb: emag.ro/pat-din-fier-forjat-felicia-alb-cu-tablie-mica-150×210-cm-br-bf140/pd/DVFB8KBBM/

Iti recomand sa citesti neaparat si: https://www.casadex.ro/2016/11/paturi-cu-tablii-supradimensionate-alegerea-casadex/ unde vei gasi mai multe informatii si imagini despre paturile cu tablii supradimensionate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *