Categorii
Intrebari de la cititori

Am o garsoniera, vreau sa o renovez – alegere culori usi, parchet etc

Buna ziua. Am o garsoniera si vreau sa o renovez. Sa incepem cu usile care din start nu pot fi albe deoarece am un copil de 2 ani, iar de usile wenge sunt satul sa tot vad. Ma gandeam la un gri inchis deschis sau daca imi recomandati alte culori. Cum le asortez cu parchetul, plinta, culoare pereti, mobila? Garsoniera este cu baie, bucatarie si balcon separate. Multumesc mult.


Intrebare de la Remus, pe adresa redactiei: Am o garsoniera, vreau sa o renovez – alegere culori usi, parchet etc.

3 răspunsuri la “Am o garsoniera, vreau sa o renovez – alegere culori usi, parchet etc”

Buna, Remus!

Nici eu nu sunt fan al usilor wenge si al acestei culori in general, asa ca te inteleg. Din moment ce nici usile albe nu sunt ceea ce-ti doresti, iti recomand sa alegi usi de interior in ton cu parchetul, in acest fel nu vei avea prea multe culori in zona decorului de baza. Si pentru ca iti plac nuantele de gri, sugestia mea este sa alegi un parchet greige in acest gen: emag.ro/parchet-laminat-stejar-alberta-polar-11mm-33-1-mp-h1083-33/pd/DMCTP2BBM/ pe care sa-l asortezi cu usi de interior cum sunt acestea, de pilda: variodoor. ro/calypso/ (vezi modelul stejar cenusiu) In acest context, plinta poate fi in ton cu usile si parchetul sau poate fi alba, caz in care as recomanda sa incadrezi usile cu tocuri albe. Iar mobila poate fi ce culoare iti doresti.

Pentru pereti as merge pe o nuanta deschisa, daca nu vrei sa-i zugravesti in albul practic, usor de improspatat, mai cu seama acum, cand aveti un copil destul de mic inca si care e posibil sa va surprinda in viitorul apropiat cu diverse opere de arta. Daca totusi vrei sa nuantezi peretii, recomand nuante deschise precum crem, ivoire, gri deschis, bej luminos sau galben pal.

Sper ca am reusit sa-ti vin in ajutor 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *