Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Am turnat placa, acum e mucegai pe pereti si sunt umezi


Buna ziua. Acum aproximativ doua luni am turnat placa si din cauza ploii plus cum am tot udat placa s-a scurs apa pe pereti si in unele portiuni a aparut mucegai si peretii inca sunt destul de umezi. As dori va rog sa stiu daca este o problema sau dupa uscare pot pur si simplu trata peretii cu ceva solutii antimucegai si atat.


Deasemenea as mai avea nevoie de un sfat. Casa o sa fie cu mansarda si constructorul mi-a zis ca acum cand vine o sa ridice peretii pentru mansarda, o sa faca stalpii, centura si dupa aproximativ 3 zile vrea sa se apuce de acoperis. As dori va rog sa stiu daca sunt suficiente aceste zile sau trebuie lasat mai mult la uscat centura, stalpii si implicit peretii nou construiti. Precizez ca acoperisul o sa fie tigla. Va multumesc!

Intrebare de la Doru, pe adresa redactiei: Am turnat placa, acum e mucegai pe pereti si sunt umezi.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii