Categorii
Intrebari de la cititori

Blat gri inchis in bucatarie, chiuveta granit si electrocasnice inox?

Buna ziua. Mi-am dat comanda recent de mobila de bucatarie. Culoarea e un crem, realizata din mdf, model rustic. Acum trebuie sa ma gandesc la culoarea blatului si a electrocasnicelor. Gresia si faianta sunt o nuanta de gri deschis. Merge la genul acesta de mobila un blat gri nuanta mai inchisa? Si electrocasnicele din inox? Chiuveta din granit culoarea bej? Va multumesc!


Intrebare de la Alexandru, pe adresa redactiei: Blat gri inchis in bucatarie, chiuveta granit si electrocasnice inox?

3 răspunsuri la “Blat gri inchis in bucatarie, chiuveta granit si electrocasnice inox?”

Buna, Alexandru!

Sunt de acord cu blat gri inchis, insa consider ca pentru mobila cu design rustic ar fi mai bine sa alegi si electrocasnice asortate, cu aspect rustic, asa cum este acest set: emag.ro/pachet-cuptor-electric-si-plita-gaz-pyramis-rustic-grafit-pyr-5201217155797/pd/D9PXBMBBM/ si o chiuveta din material compozit gri, apropiata de nuanta blatului, ca aceasta: emag.ro/kit-chiuveta-schock-formhaus-d-100s-si-baterie-schock-cosmo-cu-dus-extractibil-croma-setfd100scexcrom/pd/D84QV3BBM/

Daca vei decide sa achizitionezi in cele din urma electrocasnice din inox, iti recomand ca macar chiuveta sa fie in ton cu blatul.

Iti urez sa ai spor la amenajat si decorat!

Multumesc frumos! Cand va fi gata bucataria voi reveni cu poze. Merge un gri deschis la draperii ? Si blarul mesei sa le asortez cu blatul mobilei?

Da, merge griul deschis pentru draperii, iar masa as alege-o din lemn in ton cu fronturile mobilierului. Eventual scaunele pot avea sezutul, spatarul sau sa fie in intregime in ton cu blatul, in opinia mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *