Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Camere supraveghere wireless bune exterior – calitate / pret?


Salut. Care este cea mai buna camera de supraveghere video de exterior wireless, raport calitate / pret, care sa inregistreze bine si noaptea si ziua? Ce recomandari aveti din ce ati folosit si voi? Multumesc.


Intrebare de la Geo, pe adresa redactiei: Camere supraveghere wireless bune exterior – calitate / pret?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Radu in iulie 4th, 2017

Din experienta mea (mi-am luat sistem complet de supraveghere) iti spun ca e bine sa iei si sa alegi separat si sa ti-l faci singur. La camerele de supraveghere ai foarte multe variante, dar in general se adevereste faptul ca cu cat e mai scumpa cu atat de mai buna. Cele ieftine, degeaba zic ca vad bine si noaptea, pentru ca nu e asa. Vezi doar niste umbre, nu te ajuta la nimic, nu recunosti persoana.

Asa ca iti recomand sa alegi din cele mai scumpe care chiar sunt mai bune:

emag.ro/camere-supraveghere/c?tree_ref=0&ref=cat_tree_1338

Faby in iulie 7th, 2017

Si eu am un sistem de monitorizare cu vreo 7 camere, inclusiv DVR. Intr-adevar pentru ce folosesc eu , pentru vedere pe timp de noapte am adaugat un tun de infrarosu pentru a spori eficacitatea camerelor. Un site bun este si www:/ a2t.ro . Eu le-am achizitionat pachet, cu garantia furnizorului. Atentie la chinezarii, multe nu sunt compatibile cu DVR-urile , sau greu de configurat. E bine sa consulti un site specializat si o sa-ti recomande concret ceiace doresti. Ca recomandare , camerele trebuie sa fie Full HD/ MINIM 1080 P, i recomand PTZ. PTZ-urile sunt mai scumpe (de la 1.500 lei) dar pot inlocui 2-3 camere fixe.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii