Categorii
Intrebari de la cititori

Camere supraveghere wireless bune exterior – calitate / pret?

Salut. Care este cea mai buna camera de supraveghere video de exterior wireless, raport calitate / pret, care sa inregistreze bine si noaptea si ziua? Ce recomandari aveti din ce ati folosit si voi? Multumesc.


Intrebare de la Geo, pe adresa redactiei: Camere supraveghere wireless bune exterior – calitate / pret?

2 răspunsuri la “Camere supraveghere wireless bune exterior – calitate / pret?”

Din experienta mea (mi-am luat sistem complet de supraveghere) iti spun ca e bine sa iei si sa alegi separat si sa ti-l faci singur. La camerele de supraveghere ai foarte multe variante, dar in general se adevereste faptul ca cu cat e mai scumpa cu atat de mai buna. Cele ieftine, degeaba zic ca vad bine si noaptea, pentru ca nu e asa. Vezi doar niste umbre, nu te ajuta la nimic, nu recunosti persoana.

Asa ca iti recomand sa alegi din cele mai scumpe care chiar sunt mai bune:

emag.ro/camere-supraveghere/c?tree_ref=0&ref=cat_tree_1338

Si eu am un sistem de monitorizare cu vreo 7 camere, inclusiv DVR. Intr-adevar pentru ce folosesc eu , pentru vedere pe timp de noapte am adaugat un tun de infrarosu pentru a spori eficacitatea camerelor. Un site bun este si www:/ a2t.ro . Eu le-am achizitionat pachet, cu garantia furnizorului. Atentie la chinezarii, multe nu sunt compatibile cu DVR-urile , sau greu de configurat. E bine sa consulti un site specializat si o sa-ti recomande concret ceiace doresti. Ca recomandare , camerele trebuie sa fie Full HD/ MINIM 1080 P, i recomand PTZ. PTZ-urile sunt mai scumpe (de la 1.500 lei) dar pot inlocui 2-3 camere fixe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *