Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Carton / bitum cu flacara in pereti – probleme la structura de rezistenta?


Am o casa in Botosani, fara curte, foarte aproape de strada construita de foarte mult timp, unele case similare au inscriptionat 1914 sau 1931. Pe peretii exteriori si pe un fost perete exterior, actual interior, iarna este umezeala, iar la peretele interior, care fusese exterior, vrand sa varuiesc am vazut ca tencuiala este semi-semiuda, acuma vara, desi este in bucatarie.


Casa nu are temelie sau este sub nivelul asfaltului si probabil este din piatra, nu este izolata cu carton / bitum. Am scos 2 randuri de caramizi si am pus carton si un rand de bca de 10. Probabil este bine, nu prea am avut probleme cu structura de rezistenta, cateva crapaturi. As vrea sa tai zidul cu o drujba cu disc diamantat si sa pun carton sau bitum cu flacara si in ceilalti pereti, dar nu stiu daca e bine si daca pot aparea probleme cu structura?

Intrebare de la Ioan, pe adresa redactiei: Carton / bitum cu flacara in pereti – probleme la structura de rezistenta?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii