Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma Titu, Dambovita, constructie casa, am autorizatia

Buna ziua! Caut firma (echipa) pentru constructia la rosu a unei case parter cu suprafata de 140 mp in orasul Titu, judet Dambovita. Posed autorizatie de constructie si proiect tehnic de executie. Lucrarile pot incepe la inceputul lunii august (daca nu este prea tarziu). Daca exista disponibilitate astept oferte de pret pentru manopera. Telefon 0721778077, E-mail: cornel_alex_70@yahoo.com


Intrebare de la Cornel, pe adresa redactiei: Caut firma Titu, Dambovita, constructie casa, am autorizatia.

4 răspunsuri la “Caut firma Titu, Dambovita, constructie casa, am autorizatia”

200 roni pe m patrat cu unele excepti as dori sa vad proectul in detaliu momentan lucrez in salcuta ne putem vedea .Raspund greu pt. Ca lucrez la telefon 0764249044.

Am vazut ca ai cumparat fierul si scandura.
Pacat ca nu ai tinut cont de sfaturile mele, de a procura fierul fasonat ,ai fi avut cel putin trei avantaje; -ai fi stiut daca executantul a pus tot fierul, conform proiectului, -te-ar fi costat mai putin fasonarea (0,20 in loc de 0,60lei), -ai fi eliminat pierderile (cupoane mici sub 2m). Utilizarea scandurii la cofrag duce la pierderea acesteia prin tocare (o sa ramai cu o gramada de lemn de foc), iar betonul va pierde laptele de ciment, respectiv isi reduce rezistenta. Cand faci rabat la calitate iti bati joc de bani.
Bradeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *