Categorii
Intrebari de la cititori

Caut proiectant pentru dosarul de autorizare constructie casa

Buna ziua, caut un proiectant care sa se ocupe de dosarul de autorizare constructie casa cu toate formalitatile necesare. Va rog sa-mi dati o lista cu tot ce include serviciul dumneavoastra, un termen de finalizare a dosarului si pret pentru serviciul ce include schita casei in stare bruta si pretul pentru schita casei detaliata. Multumesc.


Intrebare de la Dan, pe adresa redactiei: Caut proiectant pentru dosarul de autorizare constructie casa.

2 răspunsuri la “Caut proiectant pentru dosarul de autorizare constructie casa”

In primul rand anuntul tau este incomplet.Daca nu ai comunicat locatia unde va fi viitoarea constructie crezi ca vreun proiectant/arhitect din Timisoara (de exemplu)se va grabi sa alerge pentru actele tale ce se doresc a fi scoase din Tulcea (de exemplu)?
In alta ordine de idei, iti voi impartasi din experienta mea…
Acum aproape un an, am postat si eu aici un anunt asemanator (dar am specificat locatia) si nu am gasit nici macar un proiectant. Asa ca am inceput marea cautare pe internet si am intrat in contact cu peste 10 proiectanti/arhitecti pana am reusit sa gasesc unul pe gustul si pe „buzunarul” meu.
Deci, sfatul meu este sa te apuci sa cauti arhitecti/proiectanti pe internet (sau recomandati de prieteni)si sa iei legatura cu ei… Nu te astepta la preturi prea mici 🙁

Buna ziua,

Reprezint un birou de arhitectura care ofera servicii complete de proiectare arhitectura civila, proiectare rezistenta si instalatii.
La cererea clientului realizam si depunerea/ ridicarea documentatiilor si avizelor.
Ne puteti contacta la nr. de tel: 0740 188 007.

O zi frumoasa!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *