Categorii
Intrebari de la cititori

Caut urgent firme din Romania, santierul in Köln Germania

Caut urgent firme din Romania, santierul se afla in Köln Germania, se plateste la m2. Cazarea se poate asigura contra cost. Durata santierului 3-4 ani. Doresc sa cooperez cu firme serioase din Romania. Ofer contracte pentru firme: faiantori, finisaje interioare, montaje termopane, instalatii sanitare. Pentru mai multe informatii ma puteti contacta pe mail, montagetechnik@yahoo.de – telefon ‭‭+49 152 55493371‬‬.


Intrebare de la Claudia, pe adresa redactiei: Caut urgent firme din Romania, santierul in Köln Germania.

4 răspunsuri la “Caut urgent firme din Romania, santierul in Köln Germania”

Buna ziua ,
Numele meu este Iustinian Pascal sunt inginer constructor,
care a lucrat la Casa Republicii ,si Centrala Nucleara de la Cernavoda,si am posibilitatea sa aduc prin firma mea toate meseriile de care aveti nevoie. Pentru asta doresc mai multe amanunte legate de lucrare(lucrari).Pentru o comunicare mai eficienta
va dau coordonatele mele: mobil:0040773948289,e-mail:pascaljustinian@yahoo.com

Cu stima,
Iustinian Pascal

STIMATI CONSTRUCTORI din tara, care nu ati fost pe-afara stati linistiti si construiti pe la noi, cu bani mai putini, dar siguri, in afara in special in germanica sunt tepari, atat romanii cat si sarbii, am fost in germania si nu va doresc sa dormiti prin boscheti, nu stiti limba, nu stiti legile, sunteti la mana unor excroci fara scrupule.
Cu respect,
Mihai Lazar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *