Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ce culoare sa fac treptele interioare?


Culori casa. Gresie hol, bucatarie, bai – gri (grej), parchet – alburiu putin spre gri, usi – grej (sau albe), plinta alba, vopsibila. Intrebare: ce culoare sa fac treptele interioare, pentru a nu deveni totul tern. Multumesc!


Intrebare de la Cristina, pe adresa redactiei: Ce culoare sa fac treptele interioare?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in iulie 5th, 2017

Buna, Cristina!

Poti face si treptele scarii de interior in ton cu gresia sau parchetul. Ooricare dintre variante e ok, depinde ce preferi: un contrast intre scara si suprafata cu care se intalneste sau sa fie ton pe ton. Mai exact, daca scara porneste dintr-o zona placata cu gresie treptele scarii pot fi fie in ton cu parchetul, ca sa obtii un subtil contrast intre cele doua elemente (pardoseala si scara), fie in ton cu gresia, anuland astfel contrastul. Nu stiu ce mobilier ai de gand sa aduci in decor, pentru a sti daca il poti lega vizual de culoarea scarii interioare. Spre exemplu, ai putea merge pe niste trepte gri inchis sau pe un ciocolatiu sau nuc, culoare ce se poate regasi si in cateva piese de mobilier.

Dar trebuie sa intelegi ca daca vrei, poti colora decorul destul de mult cu ajutorul mobilierului si accesoriilor, asa ca nu e cazul sa-ti faci griji ca vei obtine o amenajare terna.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii