Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ce sa pun pe peretele de vis-a-vis de biblioteca?


Ce ar fi potrivit sa pun pe peretele de vis-a-vis de biblioteca, daca biblioteca este crem deschis cu salcam Lakeland, canapeaua si fotoliul sunt roz prafuit si covorul este bej cu alb murdar, are chenar cu trandafiri roz si in mijloc este blazon. Deci este destul de incarcat.


Intrebare de la Marilena, pe adresa redactiei: Ce sa pun pe peretele de vis-a-vis de biblioteca?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in iulie 30th, 2017

Buna, Marilena!

Banuiesc ca pe peretele opus bibliotecii se afla canapeaua si cauti o solutie de decorare a peretelui de deasupra canapelei. Cred ca poti alege fie o oglinda orizontala intr-o rama in ton cu parchetul sau cu galeria perdelelor, sa zicem, fie un ceas supradimensionat in acest gen: emag.ro/ceas-de-perete-numbra-negru-1081/pd/DP7NK7BBM/ Cifrele ceasului din link se lipesc pe perete la ce distanta fata de mecanismul ceasului doresti. Daca le vei aplica apropiate de mecanismul cu sageti vei obtine un ceas cu diametrul mic, iar daca le vei aplica la distanta mai mare vei obtine un ceas cu diamentru mare, care iti va umple peretele fara sa-l incarce.

Revenind la oglinda insa, aceasta va mari vizual decorul si-i va spori luminozitatea fara sa-l incarce in vreun fel.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii