Categorii
Intrebari de la cititori

Cum se monteaza gresia, de unde se incepe?

Buna ziua! Am reusit sa ne construim si noi o casuta in care am bagat aproape toate economiile si nu ne mai permitem momentan sa angajam si meseriasi pentru montarea gresiei, faiantei si parchetului. De aceea am zis sa incerc sa le montez de unul singur.


Despre montarea parchetului am habar, am mai facut asa ceva, dar nu prea stiu de unde incep montarea gresiei. Vrem sa punem aceeasi gresie pe hol si in bucatarie, intre ele nu exista usa de interior si apoi in baie, dar acolo vrem un model diferit. Va rog sa ma ajutati cu informatii de unde ar trebui inceput montajul (placi normale, de forma patrata, 34 x 34 cm) si ce fel de adeziv ar fi mai bine sa cumpar.

Aceleasi intrebari sunt valabile si pentru faianta si ce ar trebui sa montez intai, faianta sau gresia? orice sfat oferit de meseriasi este binevenit. Sper sa fac o treaba buna ca sa o linistesc pe sotia mea care nu prea are incredere in potentialul meu. Sunt o fire migaloasa si am rabdare, asa ca sper sa reusesc sa montez gresia si faianta de unul singur ca sa mai economisesc niste bani. Cu respect!

Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Cum se monteaza gresia, de unde se incepe?

Un răspuns la “Cum se monteaza gresia, de unde se incepe?”

Buna ziua. Va pot ajuta și va pot explica prin whatsapp 0736121078. O zi buna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *