Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Doresc calcul detaliat la rosu si la gata, casa Prahova, Ploiesti


Buna ziua, doresc sa contruiesc o casa P + 1 , 200 mp construiti in Ploiesti, Prahova. Doresc un calcul detaliat pe etape la rosu si la gata conform proiectului. Multumesc.


Intrebare de la Ana Maria, pe adresa redactiei: Doresc calcul detaliat la rosu si la gata, casa Prahova, Ploiesti.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Prahova:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

VALERIU in iulie 26th, 2017

Buna ziua
CALCULELE DETALIATE ,asa cum cereti, vi le face constructorul caruia i-ati incredintat executia lucrarii, si pe care il platiti pentru asta.
Cu stima. 0770131648

Calin in iulie 26th, 2017

CATEGORIC NU CONSTRUCTORUL, PROIECTANTUL TREBUIE SA VI LE FACA! Altfel constructorul pune cat vrea si poate fura cum vrea, CEEA CE NU INSEAMNA CA TOTI CONSTRUCTORII SUNT HOTI! Asa ca luati legatiura cu proiectantul si cu cel care v-a facut rezistenta. Din rezistenta aveti cantitatile exacte de lemn si de fier, iar betonul si caramida se calculeaza. Mai ramane materialul marunt, ciue, sarma, folie, tevi inst sanitare, etc care se aproximeaza. Ideea este ca in mod normal o casa obisnuita trebuie sa nu coste mai mult de 150 Euro/mp manopera si materiale.

Neculai Adrian in iulie 26th, 2017

Executam cu echipe de muncitori constructii ,case ,vile,renovari apartamente ,la rosu si la cheie e-mail rccager@yahoo.com tel 0732594769

Mircea costache in iulie 26th, 2017

Bună ziua ,avem rugămintea să trimiteți planurile constructiei pe mail pentru a vă prezenta oferta noastră detaliată de preț.
Cu stima MIRCEA COSTACHE tel 0743028684
constructiimircost@yahoo.com
O zi frumoasa.

Constructor in iulie 27th, 2017

Da…va dam un preț estimativ construim cu 50e M2 la rosu manopera ,manopera plus material 150e M2,…iar constructorii nu sânt -hoți ,hoți sânt,,, uni proprietari ,care doresc sa construiască și bine și gratis dacă se poate

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii