Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc calcul detaliat la rosu si la gata, casa Prahova, Ploiesti

Buna ziua, doresc sa contruiesc o casa P + 1 , 200 mp construiti in Ploiesti, Prahova. Doresc un calcul detaliat pe etape la rosu si la gata conform proiectului. Multumesc.


Intrebare de la Ana Maria, pe adresa redactiei: Doresc calcul detaliat la rosu si la gata, casa Prahova, Ploiesti.

5 răspunsuri la “Doresc calcul detaliat la rosu si la gata, casa Prahova, Ploiesti”

Buna ziua
CALCULELE DETALIATE ,asa cum cereti, vi le face constructorul caruia i-ati incredintat executia lucrarii, si pe care il platiti pentru asta.
Cu stima. 0770131648

CATEGORIC NU CONSTRUCTORUL, PROIECTANTUL TREBUIE SA VI LE FACA! Altfel constructorul pune cat vrea si poate fura cum vrea, CEEA CE NU INSEAMNA CA TOTI CONSTRUCTORII SUNT HOTI! Asa ca luati legatiura cu proiectantul si cu cel care v-a facut rezistenta. Din rezistenta aveti cantitatile exacte de lemn si de fier, iar betonul si caramida se calculeaza. Mai ramane materialul marunt, ciue, sarma, folie, tevi inst sanitare, etc care se aproximeaza. Ideea este ca in mod normal o casa obisnuita trebuie sa nu coste mai mult de 150 Euro/mp manopera si materiale.

Bună ziua ,avem rugămintea să trimiteți planurile constructiei pe mail pentru a vă prezenta oferta noastră detaliată de preț.
Cu stima MIRCEA COSTACHE tel 0743028684
constructiimircost@yahoo.com
O zi frumoasa.

Da…va dam un preț estimativ construim cu 50e M2 la rosu manopera ,manopera plus material 150e M2,…iar constructorii nu sânt -hoți ,hoți sânt,,, uni proprietari ,care doresc sa construiască și bine și gratis dacă se poate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *