Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc proiect izolare termica pentru Casa verde plus

In august 2017 o sa finalizez constructia casei la rosu, intrebarea este unde gasesc un proiectant sau arhitect care sa faca un proiect de izolare termica a locuintei respectand cerintele programului Casa verde plus? A reusit sa obtina cineva rambursari de pe urma acestui program?


Intrebare de la Gheorghe, pe adresa redactiei: Doresc proiect izolare termica pentru Casa verde plus.

3 răspunsuri la “Doresc proiect izolare termica pentru Casa verde plus”

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de termoizolatii cu polistiren extrudat/expandat/grafitat,vata bazaltica,placi multipor,lavabi sau tencuiala decorativa/mozaicata.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980

Buna ziua,

Programul Casa Verde Plus este asteptat de multa lume sa fie pus in aplicare. E un lucru util care va face o mare economie in bugetul familiilor care vor reusii sa-si izoleze acoperisul cu celuloza si peretii la exterior cu vata bazaltica sau placi din fibra de lemn tencuibile.
Despre celuloza gasiti informatii tehnice si teste video comparative (test rezistenta la foc pt vata minerala, vata bazaltica si celuloza, izolarea fonica pt mansarde, etc) pe izolatiinaturale.ro si pe Facebook pagina Izolatii Naturale.
Pentru calcule energetice va puteti face o idee despre eficienta materialelor de izolat pentru pereti sau la acoperis pe u-wert de unde va selectati diferite materiale si diferite grosimi si aveti o imagine-raspuns despre ce pierdere energetica aveti pe timp de iarna (adica sa fie cel putinUlt;0,24), daca pot sa apara conditii de umezeala (punct de roua)si cat timp este necesar pt uscare, respectiv in cate ore se face transferul de caldura pe timp de vara de afara in casa – defazaj.
Celuloza nu dezvolta mucegaiul, soarecii nu-si fac cuib, izolator fonic de exceptie (ideeal pt izolarea mansardelor), prin suflare/pompare fibra de celuloza ocupa fiecare spatiu liber dintre elemnetele de lemn astfel ca nu raman punti termice care sa genereze pierderi de caldura.
Casiti si pe youtube multe teste si filmari de la lucrari de acest gen sau pe Facebook – pagina Izolatii Naturale.

Pt consiliere ne puteti contacta si telefonic la 0721-956688

Cu stima,
Calin Cincean

Buna ziua Dl. Gheorghe,

Ati reusit sa va izolati casa prin programul „casa verde plus”?
La ce firma ati apelat?

Multumesc,
Liviu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *