Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc sa tencuiesc interior mecanizat casa in Craiova

Buna ziua, am ridicat o casa la rosu in Craiova P + M iar acum as dori sa o tencuiesc (pe interior deocamdata). As vrea sa stiu pretul pentru tencuiala mecanizata si daca este mai avantajos decat cea clasica. Va multumesc.


Intrebare de la Emanuel, pe adresa redactiei: Doresc sa tencuiesc interior mecanizat casa in Craiova.

4 răspunsuri la “Doresc sa tencuiesc interior mecanizat casa in Craiova”

Din punctul meu de vedere, da; este mai avantajos decat tencuiala clasica si este si un pic ma ieftin (depinde peste cine dai). Unde pui ca dureaza mult mai putin.

Problema nu ar fi timpul… eu am fost îndrumat spre tencuiala manuala deoarece chiar dacă mâna de lucru este puțin mai scumpă , mi sa spus ca voi economisi mult mai mult la materiale.. mulțumesc pt. răspuns

La materiale nu poti economisi decat daca stai efectiv langa ei. La tencuiala mecanizata m-am inteles de la bun inceput la pret total incluzand manopera materialele, iar pretul a fost sub tencuiala manuala. Pierderile, adica cimentul rezultat dupa slefuire este inclus in pretul negociat; furturile devin problema lor, nu a ta, tocmai de aceea nu sunt interesati de furtul materialelor. Eu le-am dat cheia si i-am lasat in pace. In 3 zile au terminat interiorul cu tot cu glafuri si au facut si curatenie luna.
Ce-i drept, am discutat cu vreo 4 firme inaintea celor cu care am facut treaba. Unii aveau preturi mai mari, altii cu preturi mai mici carcoteau incercand sa incarce la pret zicand ca nu sunt peretii drepti zicand ca in loc de 2,5 cm trebuie sa mai incarce, unul a promis ca vine si nu a mai venit, nici nu a mai raspuns la telefon, altul mi s-a parut betiv si neserios, iar ultimul s-a tinut de cuvant, m-a sunat fix in ziua in care a promis, a venit fix cand a promis, a facut treaba buna; peretii au iesit perfect drepti si fini, asa ca nu imi pare rau.

Mai luminat 100% … mulțumesc … o sa țin cont de sfaturile tale , daca cunosti pe cineva din Craiova ți-aș fi recunoscător , ca sincer nu am găsit încă un profesionist care sa îți fac un preț și apoi sa se țină de cuvânt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *