Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

E nevoie de autorizatie de constructie pentru casa containere?


Buna ziua. As dori sa aflu daca am nevoie de autorizatie de constructie a unei case din 3 containere modulare, cu dimensiunea 12 m * 2.4 m. Dispuse paralel, lipite. Containerele le cumpar de la o fabrica de containere. Terenul are 500 mp, urmand sa-l cumpar.


Intrebare de la Marian, pe adresa redactiei: E nevoie de autorizatie de constructie pentru casa containere?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |
loading...

Comentarii

Imre in iulie 13th, 2017

Buna ziua!
Da, este nevoie de autorizatie de construire in cazul in care faceti o casa de locuit si doriti racordarea la toate utilitatile (apa, canalizare, gaz, energie) + intabulare. Asta este specificat si in legea 50/1991 actualizata in 2016.

Daca faceti o casa mobila (fara amplasare fixa) si 100% independenta din toate punctele de vedere (fantana proprie, fosa septica, energie verde) atunci „teoretic” nu aveti nevoie, dar in mare parte si acest aspect depinde de autoritatiile LOCALE.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri va stau la dispozitie. Sunt in acest domeniu mai mult de 10 ani (adresa: drillcont@gmail.com sau telefonic 0735.863.677 dupa data de 17.07.2017).

Cu stima,
Imre Attila

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii