Categorii
Intrebari de la cititori

Estimare pret casuta vacanta mica, lemn / osb 20 mp

Salut! Ne-am cumparat un teren fain intr-o zona frumoasa si am vrea sa ne construim acolo o casuta de vacanta. Nu dispunem de bani, urmeaza sa facem un mini credit in functie de costurile estimative pentru care ne documentam acum.


Dupa discutii si analize indelungate am decis ca ne este suficienta o cabanuta de 20 mp in care vrem sa avem o baie mica cu cabina de dus, o camera open space cu canapea extensibila, dulap, soba din fier forjat si o chicineta/bucatarioara de maxim 1,2 metri liniari, iar spatiul de dormit sa-l amenajam in podul construit deasupra baii sau deasupra canapelei (nu am decis exact inca), unde vom pune doar o saltea si la care o sa urcam pe o scara obisnuita din lemn.

Nu avem nevoie de mai mult, aceasta casa va fi folosita exclusiv in week-enduri si in vacante, adica perioade scurte. Si oricum nu vrem sa ne petrecem vacantele in interior ci afara, sa ne putem bucura de natura. Asa ca nu are rost sa facem o constructie mare. Ne trebuie doar un spatiu intim in care sa ne putem ascunde in caz de ploaie si noaptea desigur.

Pentru ca nu am vazut inca nicaieri un proiect cu aceste date care sa fie vandut la cheie, gen prefabricat, incercam sa ne facem o idee in legatura cu costurile de constructie. Mentionez ca am vrea sa fie pe structura din lemn cu osb si cu o izolatie de 25 cm de vata bazaltica. Ne gandim ca, avand dormitorul chiar sub acoperis, e bine sa izolam si tavanul.

Puteti sa ne ajutati sa facem o estimare de pret a unei asemenea constructii ca sa stim de unde sa pornim? Va multumim anticipat!

Intrebare de la Traian, pe adresa redactiei: Estimare pret casuta vacanta mica, lemn / osb 20 mp.

7 răspunsuri la “Estimare pret casuta vacanta mica, lemn / osb 20 mp”

imtre 6000 si 8000 de euro se poate realiza o casuta cocheta la cheie, incluzand costurile de manopera si materiale la standarde de calitate rezonabile. 0720424045

Buna ziua.
Suntem specializati in casele de lemn . Avem un model prefabricat , creeat pentru Olanda . Are 25 mp si este demontabil . Este pentru champing.
Dati-mi datele de contact sa va dau mai multe detalii .
Cu stima Gigi . 0722235456
office@constructii-caselemn.ro

Buna ziua ,construim case de vacanta ,suntem din Harghita,
Nr tel ; 0744 207 743!
Cu stimas!

Buna ziua,

Sunt interesat de asemenea pt o casuta 30 m2. Mai sunt valabile raspunsurile de mai sus?

Multumesc

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *